嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

just order

just order

Just bought two skirts.  Looking for them..
+ Q. G( ], ^% \8 U* F8 T5 S, z* B- R3 \+ `, v' A6 |
* Y# H% C* F! n' `/ N
) ~/ S3 F" C$ @- i% j0 l, |

' W* s4 d* w% P) F7 y& P  e[ 本帖最後由 misslady 於 2014-3-5 10:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
新買的衣服嗎? 期待你穿上它喔

你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?

呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有 1 C) P0 F) i# N  z" Q9 _( G% k
但小妹就肯定冇喇

好正呀~~~~有咁好身材著就好lou~~~~

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-5 21:54 發表   
# X! b; Z" D- y2 }: l% O, g你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?
# x; ]7 |% h. \! d4 l

( e2 h* f, O3 d! d1st time to buy.1 ?' f* N: g9 K, d. o% h
Just got the skirt.  it looks very good.3 `" b3 ?. B" g5 T8 @: n5 ?

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-3-5 23:52 發表   
3 U" e' e  z$ l- @呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有 7 K* e. D5 U0 q# l
但小妹就肯定冇喇
3 L7 _* j- r) L4 _* @. v% _) Y- l( k. K( S; _; g, ^( R
Don't have chance to try it...

但綠色好「蝦」人著的。

很貼身,不過很靚

引用:
原帖由 misslady 於 2014-3-6 09:23 發表   ; V% X4 w$ q0 a3 j1 R

+ }/ g* b% N* ?  E' W: C0 z% v' f* p6 F: s7 |& o
1st time to buy.
% K- J( u& ~9 n0 b* k( r, }7 ~Just got the skirt.  it looks very good.+ q: P3 G6 q% O; U# B( s
5 V/ S5 ^/ p1 I, A
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-10 23:27 發表   
4 s9 ]8 o$ p  _) ]
, {' ~6 p' H! ^: n5 Q2 R3 G想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話
; W6 \& }7 z0 [. p; a# _8 Z

Q* _- G: \4 @- Z6 s& n; Dyou can either pay by - credit card or cash-on-delivery./ L% i6 T: ^, F

呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇

引用:
原帖由 pccw0000 於 2014-3-12 23:51 發表   
% X  E; {% R* H+ U$ A. H呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇
: e* U: J; H* r7 N, ~7 u. o
8 W5 m! C; `: \" s! n9 o  L
yeh.  this one the cutting is very slim...