嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

just order

just order

Just bought two skirts.  Looking for them..
/ \$ J. I  a# N6 w; u
  h# _' U; v+ t* A1 H% n% j: K
5 e/ S0 Q3 n2 I$ [, I
6 Z, R; h; h7 N+ r" v
1 \$ G$ [* @7 ~% x$ D[ 本帖最後由 misslady 於 2014-3-5 10:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
新買的衣服嗎? 期待你穿上它喔

你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?

呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有 2 i/ _3 Y5 V1 U7 B1 r6 A! S1 S
但小妹就肯定冇喇

好正呀~~~~有咁好身材著就好lou~~~~

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-5 21:54 發表   3 J! P, Y- t/ n/ K
你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?
" O. W% m% @4 m9 W% t( K
5 Z4 G( b* R5 v, P4 Y3 k9 G1st time to buy.9 X; |4 ?, S! A  [# R
Just got the skirt.  it looks very good.9 s6 y  t8 u9 _: Q5 J

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-3-5 23:52 發表   
, i. Z: _7 D# u, n5 E7 Z呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有
6 U) S3 b0 W2 N; h但小妹就肯定冇喇
5 ^3 _% `5 N4 e4 m  z* D2 d" o. c* R
Don't have chance to try it...

但綠色好「蝦」人著的。

很貼身,不過很靚

引用:
原帖由 misslady 於 2014-3-6 09:23 發表   
  J9 g! A, [, h0 H
8 H9 _, W! _. j  o3 t/ t( }" s$ k4 W/ e
1st time to buy.* Z; T: X, ?3 F" _5 Y
Just got the skirt.  it looks very good.
. c; d, F- a: U& b' c
) ^/ ?) g  y+ I% W想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-10 23:27 發表   ; ?5 |$ Q: Y% Y  x! G# k
2 L) [1 f& T6 l, Z+ p, p
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話
! \# W" q) Z: P. H
4 y* T9 f6 i2 L# Pyou can either pay by - credit card or cash-on-delivery." g, i6 @. `$ o7 n$ n

呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇

引用:
原帖由 pccw0000 於 2014-3-12 23:51 發表   ( u/ C) N. i: b6 }" H, I* r3 g/ Q: k
呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇
$ W1 i" \9 o" S5 w3 g8 N! q" w$ t

9 w+ Q3 w/ S1 N3 ~1 |( l5 h1 G( ]% v/ tyeh.  this one the cutting is very slim...