嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

m巾問題

m巾問題

大家用m巾既時候有冇種比野包住被保護既感覺尤其用夜用果時
覺得好的就按一下感謝吧~~

日日用,用到慣law0 g  M0 O5 o! a. @, u0 J1 d" @
冇乜特別感覺
: ^% U8 N) }% {# t( I& b3 H/ V, B7 j5用反而5習慣
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 2# ZOE.HO 的帖子

果種感覺幾舒服

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:20 發表   
1 f1 a, K# I- P. N2 j# M1 O% [果種感覺幾舒服
* y: U6 P% k9 q5 o1 T$ k
0 k& X% p0 L9 K# y/ W' H而家用開始有d熱' J7 M  ]+ g. A
5系太享受

回復 4# ZOE.HO 的帖子

會有D焗lor 感受到黎m果種折磨

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:27 發表   " A/ a% s3 d/ j. _# Z
會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
& [; |8 L* L# x3 ~
9 t1 o# o- N$ b, I
如果5舒服我就停用. J9 |% q. q7 O! L* ^9 A. K8 f
我5會辛苦自己

回復 6# ZOE.HO 的帖子

做咩唔用,唔準唔用
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

Where to buy m 巾

Any suggestion?i have no idea how to use that

Cuming?

So what's the point for CD TO USE.

引用:
原帖由 judy99945678 於 2014-3-28 16:27 發表   
" ^- |& m% [1 |( g會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
' A& [$ v4 A  g而家果D m巾都話焗,咁以前d女人又點???
/ X* j! b6 ~3 k! L( n我亞媽果年代d女人要用衛生帶,d巾1吋厚1 ~% _8 q  l; t# S
我地仲可以隨時除左佢吾用,但真女人冇得吾用
+ N* R- f9 o7 ^7 b% R一用就用幾日

引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 28-3-2014 17:39 發表   
% r4 f1 r  G" [! R做咩唔用,唔準唔用
; @3 K5 |! M+ w$ U

0 _- I. K" o' R3 g9 M' ^最多一個月用幾日law

日日用la

引用:
原帖由 judy99945678 於 4-4-2014 14:18 發表   ( w3 {+ [8 ^* G' v9 b$ [5 R
日日用la
& ]" [3 b/ D' k* j/ J. s4 y/ s# ?太熱,頂5順

每星期用一次

引用:
原帖由 WSYZY 於 5-4-2014 19:48 發表   
1 c5 ^/ o+ ~& _每星期用一次
$ j% _- l- Z  k- q/ X; ]: b7 _

) ]) G8 s$ b! G- K! \; D, F連續用幾日先似架

果種感覺幾舒服

琴日由早上八點到下午五點- H! k. g( S, V; x* E
用左一塊護舒寶夜用綿面40cm
! \/ b8 h# E  @+ I可能有一半時間係有冷氣的地方
2 W5 p; D5 ]* s: d- ^; D- O. v係出晒汗,但未算好侷!

kotex極緻棉柔,天氣熱及長時間使用,也不會大焗,現在32度,使用中

就算唔焗都要定期換 :/ 可以諗下咁樣"up"住再加埋本身生殖器官結構唔同,唔好焗/濕到生野