嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

m巾問題

m巾問題

大家用m巾既時候有冇種比野包住被保護既感覺尤其用夜用果時
覺得好的就按一下感謝吧~~

日日用,用到慣law
! Y9 e1 [3 Z4 r; t; p冇乜特別感覺. M0 m; i( [5 J- f
5用反而5習慣
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 2# ZOE.HO 的帖子

果種感覺幾舒服

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:20 發表   : K( I/ b1 H7 w) g# D
果種感覺幾舒服
; O3 W; t- a0 W4 ]2 E1 y5 M$ ?
% F- {- q6 g; m! i" a. Y
而家用開始有d熱# C9 Q  s9 @. f- t
5系太享受

回復 4# ZOE.HO 的帖子

會有D焗lor 感受到黎m果種折磨

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:27 發表   ; u8 [# G4 N9 I* r/ I% F6 r
會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
; G- F- N- x# r) }- P. O8 [  {1 _% q# K  g6 ^5 g
如果5舒服我就停用
) Q/ ]( z" `# Q8 ]. `2 X' h4 c) P- I我5會辛苦自己

回復 6# ZOE.HO 的帖子

做咩唔用,唔準唔用
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

Where to buy m 巾

Any suggestion?i have no idea how to use that

Cuming?

So what's the point for CD TO USE.

引用:
原帖由 judy99945678 於 2014-3-28 16:27 發表   
% f9 s2 i+ T/ S3 X; P' D會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
  c9 I7 s# |/ \6 |& W( n7 \& |
而家果D m巾都話焗,咁以前d女人又點???! m) ~( V6 f9 D/ l
我亞媽果年代d女人要用衛生帶,d巾1吋厚
8 }4 N$ P; Q$ j: H" L" E' a+ J8 ^我地仲可以隨時除左佢吾用,但真女人冇得吾用4 t8 k/ j* i0 a1 t! B3 K+ H2 j* e
一用就用幾日

引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 28-3-2014 17:39 發表   
4 y" r2 a3 I) P, r1 T; h做咩唔用,唔準唔用
1 v, ~$ |3 p% y/ P- I+ c

1 H- h' f. Q% {最多一個月用幾日law

日日用la

引用:
原帖由 judy99945678 於 4-4-2014 14:18 發表   
; p; z" M$ C' V% F日日用la
& O% r5 k+ {4 a$ w) E5 P- B
太熱,頂5順

每星期用一次

引用:
原帖由 WSYZY 於 5-4-2014 19:48 發表   3 r* p* S: T! V7 ^  M3 @. x
每星期用一次
: S. _) ~; k+ r4 r% H9 m9 b, D1 k# [* `
1 L' P$ w) x% I* N- z
連續用幾日先似架

果種感覺幾舒服

琴日由早上八點到下午五點) a. O; l# ?! Y$ @/ g, T2 X5 r3 \' D" v
用左一塊護舒寶夜用綿面40cm2 Y6 e2 z# H! v$ f6 M! d" r
可能有一半時間係有冷氣的地方" |# a3 q$ N; b# h" o
係出晒汗,但未算好侷!

kotex極緻棉柔,天氣熱及長時間使用,也不會大焗,現在32度,使用中

就算唔焗都要定期換 :/ 可以諗下咁樣"up"住再加埋本身生殖器官結構唔同,唔好焗/濕到生野