嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

m巾問題

m巾問題

大家用m巾既時候有冇種比野包住被保護既感覺尤其用夜用果時
覺得好的就按一下感謝吧~~

日日用,用到慣law
% \- d% `/ Z  Z* f冇乜特別感覺8 u# G! ?5 L! y9 ]" W8 U' }
5用反而5習慣
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 2# ZOE.HO 的帖子

果種感覺幾舒服

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:20 發表   
  N, s: `% @; ~& }2 J7 D果種感覺幾舒服
; m( E1 w0 l& Y' d

" o; D7 a& m- w* q而家用開始有d熱  m5 |- m( n! A+ V. I8 g, m
5系太享受

回復 4# ZOE.HO 的帖子

會有D焗lor 感受到黎m果種折磨

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:27 發表   + S- C# ^7 q6 z( k" K8 U" a9 j
會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
2 k. l* X" V5 U* a! x( ?
' H" k: }2 O* C5 f
如果5舒服我就停用
8 Y. `, Z1 e7 G! Q4 J我5會辛苦自己

回復 6# ZOE.HO 的帖子

做咩唔用,唔準唔用
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

Where to buy m 巾

Any suggestion?i have no idea how to use that

Cuming?

So what's the point for CD TO USE.

引用:
原帖由 judy99945678 於 2014-3-28 16:27 發表   
0 g0 z! d9 e2 c7 w會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
, r- _% d( V. n/ u; N( Y: u而家果D m巾都話焗,咁以前d女人又點???, [# M3 L6 I! \0 c
我亞媽果年代d女人要用衛生帶,d巾1吋厚3 P# D2 t8 q7 z, @7 Y' l
我地仲可以隨時除左佢吾用,但真女人冇得吾用
6 |* T6 G" P0 n" k* {一用就用幾日

引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 28-3-2014 17:39 發表   
* i7 z; D: n- N- P+ }做咩唔用,唔準唔用
" `# B: Q/ O0 ^! \! ~  U
7 w7 ^1 J; c, e8 ]
最多一個月用幾日law

日日用la

引用:
原帖由 judy99945678 於 4-4-2014 14:18 發表   
& f; H# P" w$ _. {- l8 _日日用la
9 E9 P$ N8 B( n1 \, i太熱,頂5順

每星期用一次

引用:
原帖由 WSYZY 於 5-4-2014 19:48 發表   # M, u+ E- N* l$ Y9 z
每星期用一次
9 j% o  W  v, h$ z! {: A
7 I* ?8 x, y4 i- b4 M連續用幾日先似架

果種感覺幾舒服

琴日由早上八點到下午五點
0 \5 k  m; L  F- R+ S用左一塊護舒寶夜用綿面40cm) y+ ?8 {' t. L; `. n% g6 b
可能有一半時間係有冷氣的地方% C' @) R. r  x3 L# M
係出晒汗,但未算好侷!

kotex極緻棉柔,天氣熱及長時間使用,也不會大焗,現在32度,使用中

就算唔焗都要定期換 :/ 可以諗下咁樣"up"住再加埋本身生殖器官結構唔同,唔好焗/濕到生野