嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
3 `8 h* h6 q: c* @旦從未試過系學校度換law
5 m6 N5 x3 p* s- v) S# S9 I) A5 b$ k岩岩上上下堂想試, m! O7 O" C6 \. m# C# \: A
就話肚痛要去廁所/ B0 s; d/ z8 i$ T1 x- a5 C
跟住尼帶埋m巾去廁所1 G$ t( m! w9 i) y* B4 C
由日用換夜用
9 m; w) v% m7 @9 R換出既夜用就丟系男廁垃圾筒. ~0 [1 a# r; W7 \$ y7 t
一陣就會有人發現^_^
3 n! r: e/ ]; w' Y+ x" P旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
$ O" H) [( k7 L7 }7 ~% m( ~你係唔係男女校先
6 i8 J5 }" t$ J! Z' S7 Y+ @8 e  h( ^, ~
將軍澳官立5 C+ G; j9 ?" u/ m: }, v  v% p. k9 Q
已有人發現男廁有m巾lol
7 {, \2 f' J) ]9 a/ o) i3 o& _7 C* p勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   
1 p* c7 r- C, ]1 l你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
7 C, X' c) I0 b# D' K5 k7 w

$ i! c: c, H  w3 v* QKotex 夜用% c8 |, F$ K; n/ G' S
5止我果層樓,好多人刀知咗law
  V# U. u& l8 Q! L大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   7 @+ Z" g- B8 G, S
你有冇著女仔返學?
5 q: k' y8 P* c/ ^, q! \
' `  Q. G/ Y1 V$ P9 d+ ]" r如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
# P# H# N: ?9 Y1 F% I! V女仔底底,,,,
& I* _' x+ |+ Z7 V+ J. [: B" W* N; y" k# Y  O
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   
/ ~% V  p; _. t. A9 P+ D) o* S. I$ S9 t希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
, c* x4 `2 E9 d& c* {/ j( x

+ N. ?; g. Y$ L- U; O5會la
5 q) E, `  L2 d( e" K就算系同校刀5會知我是邊個la
% a  [0 V, }7 r% I, Q% w- v成級甘多人1 Y) O; K0 K5 ~/ K" O# P
點搵牙!
. @( F& I: ?- @$ \0 W/ [又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好/ I" J3 X  A+ U1 x

2 @% `; Z  ^6 l. ]. Q[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好) Q! Z6 Y3 Q1 ]; E: X  n
你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   " I& E3 \  u& b6 k
2 S; E8 c) v' I8 F! e
5 e3 X" L& p. D' R# O1 _
5會la
- o5 ^* g# U4 C' `就算系同校刀5會知我是邊個la
8 l0 X8 R+ q. ~, M$ d  ]成級甘多人3 ^; F+ T* [4 |
點搵牙!; S9 u6 z( K: j- W% c% m3 ]4 k
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
6 T( ]0 v8 ~3 k/ U* r5 L: D- N: I5 D
. Q( E: [! }: T$ g7 }
我認為要聽下以上姐姐既忠告. B8 {4 h7 i, a$ v0 ~- a5 w
妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?