嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
3 C% ?8 N) n7 A: u旦從未試過系學校度換law. ?/ w5 `4 j' O
岩岩上上下堂想試* j" U" O) v7 x  b' ]
就話肚痛要去廁所
) q, `5 i9 S7 n; x( S: D1 W' K: P跟住尼帶埋m巾去廁所) t7 ^4 T( }" }
由日用換夜用9 O: Z  h0 h- m- q: Y4 A! r
換出既夜用就丟系男廁垃圾筒
6 I2 O# H, y$ b1 O2 H一陣就會有人發現^_^
7 X- A! Z4 K5 i5 j7 n! D旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   7 y, C8 [2 k& b( p- a3 u
你係唔係男女校先
9 ^8 @' U- M% D9 X8 M& \- i/ _' m! [, J* L% e
將軍澳官立
  K" w) n8 ~$ Q) k( |( |+ s已有人發現男廁有m巾lol. |8 D. _7 L$ [0 H1 C2 G
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   . }5 B  p) @1 P$ C$ M, o
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
& v: f' n6 V4 S; V
, i& U7 R: e5 d! c$ N) c$ i
Kotex 夜用" `; @( Q( ~$ I7 {5 G
5止我果層樓,好多人刀知咗law
  v( G* q( n% C' G大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   8 @0 T4 t6 l4 @/ Z4 Z
你有冇著女仔返學?
; `3 K% q+ M; |1 q' F) i7 z# u, c! R' b* p9 o0 L% i' ^5 i5 U8 w) j4 b0 r
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
( K& `/ u4 D# O1 y女仔底底,,,,
6 I+ e4 |  V0 ~# k0 J" ^. J( d: h0 E$ K4 J
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   ) y+ Z, G7 M5 ~3 o: J+ V
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
* E% n$ C) y. {+ F2 O
* i) P6 w- f% x5會la% |8 ]! o* w, C. B0 R- V
就算系同校刀5會知我是邊個la
: S1 Y  }9 O1 o& i2 S( P成級甘多人( v, c3 h, Q9 G) A2 `8 \2 U$ W9 O
點搵牙!
8 L! j( l' e! \& W. ?又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好
9 v! R2 r# A& L
& L; W9 {" ?" A3 |6 x[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好/ P/ J7 z" H- k+ b7 Z% Z: m
你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
( e! a7 \6 I& M! g* R" c8 e9 S( r" F% q: l2 E( C
8 x- ]0 p; B# ~: P
5會la( m9 H4 S. d8 [+ U, X
就算系同校刀5會知我是邊個la* \6 S* A4 h( R
成級甘多人5 V  M6 J1 J$ @( s/ x4 N
點搵牙!! L9 z: j0 o/ e) X0 G& K- b2 M
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
5 T, e7 j$ w! V6 c9 U' @: R% d! h7 v/ V# D8 e, A; Z: [& v
我認為要聽下以上姐姐既忠告. ?7 J8 S; l. i, U+ q' B
妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?