嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾0 k  a0 g! [3 D) K" s8 G
旦從未試過系學校度換law* e  l1 p- F; L( E8 s* [
岩岩上上下堂想試, Y# v/ x. U2 `1 H  `7 H8 U2 X6 S/ [
就話肚痛要去廁所6 A) H6 {% L/ x
跟住尼帶埋m巾去廁所
. F! Q' a% l' R由日用換夜用& {7 C6 n5 W3 {  R" G
換出既夜用就丟系男廁垃圾筒/ T8 T, j* p& A( {  F6 {4 l" N
一陣就會有人發現^_^
+ R7 O* e' O* K旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
4 f6 \( }, S% i& e( M$ n你係唔係男女校先
% v) A3 v4 _: N( F# R2 S$ V

$ L. D: l# R, f0 p% ^" s1 S3 r% B將軍澳官立
* L# V5 s' `( \$ n已有人發現男廁有m巾lol* O( m  S: P/ }$ r
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   
4 `8 G: W  t/ B; b. j* B你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
/ N. o8 o% J( t# K: t6 ~2 Q# s4 \4 T& ?; X5 W
Kotex 夜用
0 U$ y1 r1 g; Z5 P& ^- @, D5止我果層樓,好多人刀知咗law1 U  B5 F0 H- q* g! {  h: g
大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   3 O9 |7 N5 E) J. X9 q: f
你有冇著女仔返學?
; @* L2 X5 d0 J# t. u- w
/ f8 _8 j/ S2 o1 F1 q+ f
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   * |% D9 [; Y6 R7 x& j# f- U
女仔底底,,,,
  ?0 i+ i1 s; U
0 ]) N- g, x. \/ i. C
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   ; o5 @' |& e: z/ `
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
* ^* b. h) H, K* H2 D

) S: D9 l2 ~2 t5 E' g5會la& H3 ~5 b5 V$ M- J4 m0 x
就算系同校刀5會知我是邊個la
! g! J/ x. A$ D' a成級甘多人
  B. V9 E8 w+ F) t) d" f' t* u" ~點搵牙!
4 F+ |7 [8 M5 c$ U& b! T又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好7 V3 B9 J9 D) W

7 f7 [2 x) [- D8 E6 t+ y: f[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好
, U9 a7 u3 r7 g你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
* @/ N  D9 `( J; ^) D  T
. X; S5 r' A- e' Q) G5 q; ]/ D$ h$ Z# T2 O# a3 f6 T
5會la
! X4 w7 ^! v" R( c3 R0 [/ k就算系同校刀5會知我是邊個la
1 i& ?: ?  p- V# K! v' X成級甘多人# W3 e+ H" C8 W% E( S
點搵牙!
! h) r* p5 N# Q又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
+ w7 R7 i5 t  n+ {1 h! H
* y7 G( p( |9 t6 ~6 V# O8 S+ y
我認為要聽下以上姐姐既忠告
  h+ U  R9 w* r, c" z妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?