嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾6 s% a. z2 k3 b$ T  D0 D: R
旦從未試過系學校度換law
% x1 s3 ~2 |! o# _* [2 p9 t5 h岩岩上上下堂想試
3 E% c5 z9 ^, ~+ s' l0 c! ]1 _; \+ A: p/ L就話肚痛要去廁所
3 ^2 `/ Z( b* X/ A& _跟住尼帶埋m巾去廁所
9 B  f5 b% K0 F' k: e( D) ]* B+ [由日用換夜用) H$ l3 O5 [7 v$ P
換出既夜用就丟系男廁垃圾筒
" n5 D$ T, H) k一陣就會有人發現^_^/ C; F( |8 `, V2 S! c; ?
旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
7 P1 {( E* {9 O& f" T你係唔係男女校先
7 A5 o# i6 P+ f8 W0 s- {

+ p/ X; x  d0 ~  j. R: o1 w; B' a將軍澳官立5 M' r! m; D; d1 [9 }6 P
已有人發現男廁有m巾lol
) R: s7 \& R7 I  d0 {4 R勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   4 o8 {7 _: o5 x6 s! X6 c2 ?/ Z! X
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
* I9 d7 T- L/ j2 S1 }  @: T  }& F/ J& k. J* r! b
Kotex 夜用# ~; I3 F& O- m5 m, t( ~- |
5止我果層樓,好多人刀知咗law
% B  C( ]1 r3 u: K$ s" [( M大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   
, m; B9 E; R0 @7 `7 `你有冇著女仔返學?
: T- p" L! Q/ D7 v1 C
; ]6 I' l- M- K! S8 B
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
" _* H/ V# M8 ~' }; C2 }. _# v$ i女仔底底,,,,
/ ~' @4 J3 ~7 f: u* j8 ^! B0 N
5 g9 ?' I, {- S9 Y$ S3 I今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   
" m5 f8 w0 v7 U( X# R# y8 A希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
; R$ p% I6 A# \# G/ q2 A+ h  p9 \, Y! n, t( T
5會la6 E" N$ Z; V- l
就算系同校刀5會知我是邊個la
8 k" B6 H: N4 A9 m" \成級甘多人
4 b8 X0 ^) U6 u( o+ \點搵牙!
, j  n9 t7 j, f6 d6 {( e又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好
# t# F0 K6 n+ S9 u' C) g7 Z0 y7 `
+ x! p; B5 ~& o) R[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好
  i2 ~( e. G8 m% P: f# {你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   , U( C& `$ b! M4 s5 m
" e* |4 r4 x/ o" t* B% j/ I. j% G. ?

, y# {& w% h, y! A3 Q5會la
$ l; }( l/ Q9 n5 `6 ]5 }就算系同校刀5會知我是邊個la9 F6 R9 {+ `3 @6 r6 N
成級甘多人, a6 k8 K1 D" ^) @8 j
點搵牙!* ?& C5 m* J0 t9 x( \
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
7 O$ H' N: ^# x% K, G

1 G! i4 u) O8 j. n! e我認為要聽下以上姐姐既忠告
2 ?3 g& g( H3 D* w: D: Z+ _妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?