嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾, x" V# j/ D% ~5 H8 j- b5 j  X  c6 M
旦從未試過系學校度換law
" H/ c8 z" Q/ N) w岩岩上上下堂想試
/ u0 Y& d  n- r6 h$ a8 s就話肚痛要去廁所
, O6 f+ B: N9 K$ ]  }# q跟住尼帶埋m巾去廁所
" n# G. }# V# {( N7 L) r0 _由日用換夜用
+ D: ~1 e- b% P6 u& _  C/ e換出既夜用就丟系男廁垃圾筒
  K4 z) ~2 H, C' B6 @+ \一陣就會有人發現^_^
' S8 b: y+ y, K# N( C. Z5 x6 H- t旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
' n4 D9 U9 r4 l) I你係唔係男女校先
' H* ^" V7 U. P/ j* w! {2 _3 t
3 q6 Y) o0 b/ P% ~" a
將軍澳官立$ ~! u9 ?3 r2 t
已有人發現男廁有m巾lol
$ y& C4 i; l4 K2 J% Q8 Q勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表     ~; E1 |2 L/ L$ J- l+ w
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
0 H4 _& j4 O. x9 Z2 I" Y& l  k
8 Q4 W0 ?  d; BKotex 夜用
8 m1 E% U) Y  ]* t5止我果層樓,好多人刀知咗law
% V6 Q0 I, @6 J. r, I大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   8 e6 a  G3 N5 V+ K# f% w7 J% C( I
你有冇著女仔返學?
; M* f' O5 c5 G# M) |/ j, t
8 t# L/ J, i5 G- u* C如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   2 u: L- ^1 Z9 S" U
女仔底底,,,,
/ L/ x1 ]4 a' L2 l
9 _5 R( P' A" U; l4 I1 p$ A今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   
, E# m7 F& B# X& y3 y7 S" Y4 g6 A希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
' r( W; f3 b9 _! z4 p- c: v( E1 D- b" @# u) L
5會la
* t$ O4 B- ^/ t: `- w1 S就算系同校刀5會知我是邊個la
: g+ B+ O$ T% x" t8 S  @成級甘多人4 r3 E+ ~7 C  E( `! Z
點搵牙!4 B2 e9 _- Y+ W  D  `% k9 ~$ Q
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好. L2 }7 D6 a- G  q1 b( c7 _

0 ?* A( [$ P6 @3 g6 d2 U4 F( o[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好
: S. t$ ?% J( n% N! S. W) ~你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   8 |7 h5 _( X  e$ P* n* |

% F# O. U" M! u5 m1 F
& X7 y& w. i7 F; d4 z; l5 t4 K7 ~5會la; \7 a6 ~' M3 o& D3 Z$ A
就算系同校刀5會知我是邊個la
8 C9 x, W, q9 p( f  X9 i  v成級甘多人
" G( S1 v3 E; V) H8 ~4 u點搵牙!6 j' X8 n: Y) l! C# G1 G
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
& L  v3 _4 a$ y7 D8 H$ U1 N& v4 U+ y8 L1 D/ T3 f
我認為要聽下以上姐姐既忠告2 ~% [2 _0 S' ]* k  j" z8 X) k
妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?