嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
# {# s9 x; o* Q0 D. y. B$ `( L9 K旦從未試過系學校度換law4 K' A6 e6 Z8 T1 I" k
岩岩上上下堂想試
% S: H2 ~/ n5 Q就話肚痛要去廁所9 `$ D& J  A2 t2 b6 t# g; A6 Q
跟住尼帶埋m巾去廁所' ]/ s3 x) V$ `
由日用換夜用
/ Y+ F* s# o! `9 w5 J% g換出既夜用就丟系男廁垃圾筒0 i# P9 G2 l6 d, |3 q0 H7 z3 e& f" ]
一陣就會有人發現^_^
# [  `1 F( [' C! @旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
% i* v" K- G' _8 B你係唔係男女校先
& i0 w7 D! n+ f# ^- `3 J, r8 y3 A& e1 s# B1 y( t, Y
將軍澳官立; k/ A- d$ U- V, V
已有人發現男廁有m巾lol, z! `3 U6 l8 L
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   
, W5 ~/ c- T2 K# N" z7 ^$ j, {你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
0 q! B6 L6 i2 |

, ?1 `: {, a, O. }1 O) w* D: kKotex 夜用/ p& Y$ S6 t1 D9 l% h' S0 b& ]
5止我果層樓,好多人刀知咗law
% M4 o7 l9 M' f2 B3 b+ `( \大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   + r# I- L1 R5 A9 S$ p" q% n
你有冇著女仔返學?
# L1 w4 f+ B2 ?2 f9 W5 N- G4 `' Y
/ i" b/ L# N6 }
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   3 a3 C/ [: ?& y
女仔底底,,,,
: @3 l. X6 R6 l# h6 G
1 o! {3 D: u# ^3 W今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   / w2 F9 n# I( d6 S( v
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
; C6 u! l6 \; v
. U7 @. p7 w8 H5 T0 w5會la
5 W2 C( e# c  r就算系同校刀5會知我是邊個la3 Z/ P. J4 u( |, D3 [+ N4 i  F
成級甘多人
! A+ ?9 m  r% ?  I) \" a1 N8 {. C點搵牙!; o1 S/ y: S4 i$ b8 ]0 @
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好
* k) ^0 ~) y/ Q- r# s3 Z( G' t4 o3 Z/ f/ l5 w

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好& ?0 O5 }3 d: r+ t* N* [. S
你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
3 J, V% V, {1 o# O# K; i& N. V1 m2 M+ S# U6 G) D' z
% l4 j) `3 ]2 P; h' y4 X
5會la1 l& L4 J1 Q: M2 y5 I& e2 D
就算系同校刀5會知我是邊個la
0 O5 n0 r) {  H6 [: J, {成級甘多人2 K( W/ S. g" ~( y5 @9 v( A. M
點搵牙!4 D6 ^' d2 X, F* p) ?( |6 h
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
: d9 A% V% E  `6 e

3 T  B/ k6 G- z6 W% j* e我認為要聽下以上姐姐既忠告# v9 y2 ]0 e+ b$ \
妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?