嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   
) r& t$ \: h1 o6 X' D. |# Q* v雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
) ~, \: s! ^7 \2 B3 Z4 c8 N; F  p
所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   
5 }. ~& T( S4 `" ~同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
( S4 S' l/ E2 f. s; f, {* u
, ?% l9 G* I( Z& K+ k" y洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾! l; F5 v2 Z6 s, ?
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲# J1 ^, G  \5 c
有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   $ Y2 D* M4 A! @: \7 C) b( Y- Q
我想試下洗多啲會再透啲
6 R/ l6 f# ~, G; D& W, o有一套每次有機會都拎埋去洗
+ ?5 X* P5 a* P% y" p8 ^! |0 M姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表     l4 E! \) b+ r! P
順便洗衣服嗎?
9 W* s6 e. c% g只有夏天可以這樣做吧
- L: Q7 E9 \; v' @9 ~係呀!
# a  l; E4 z9 `4 t% q; }冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   
8 c  I& h2 c) `+ K7 B  r' f好好身材好羨慕>
( x' h- o1 T& |6 m4 Y4 l我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   7 x( i& i' N; \* `
嘩!姐姐激正牙!
) n+ K* J' ^0 P/ d" n校服濕咗是不是又重又難除的?
. w6 t: ^( [3 i/ ?不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   : f- Z3 G- E( y: H  L  g
雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
; r( T* v" F' P# d2 K
未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
( ]3 n/ g& e( ?5 \- L- y  @小心冷親~~~~~~
! F% g# Q' e/ [8 Z: f0 z1 i. p. d
天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   
+ h( p) k( Q( k) }
2 \6 z" c* G( ~* n4 u* z
4 B' R) R% Z; `4 L' j洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
! l' \* V. D6 x牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
$ x4 V; R. G9 X6 C% b* }1 h8 j1 H2 o又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   
6 z) {5 Z$ x6 r: B6 Q/ v5 H3 Z) ^5 ]& S) r$ z5 F. M3 p1 k4 S) c; L! u" Y
姐姐要露bra同底底嗎?
/ L1 G4 K* r( r0 F" |4 j2 g
唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
0 P( ?  L" K$ K! f4 E: P) c1 e4 i9 o6 a# ~
不算太重,但好難除是真的.
7 F) ]+ n8 O- Q8 R3 P加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表     h& L3 M9 z7 j. z8 J& _

& n; k1 l' s' d2 v加埋底裙會重啲
" X# \1 G' Q0 \& ?  }6 K
我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   
; H5 y) h3 G/ {' a6 z% ^5 x5 C+ i" }, C1 u3 N, z
我喜歡裸著校服的.
5 ^1 J; H' g9 Z. I# l  E- y
4 @3 n3 B) u/ ^3 s& O- Q! V+1