嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
- W9 V/ T+ p8 {4 u* F$ N今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
- D6 Z! G# G3 Y. G其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,6 ~, Y" t' b5 L" i4 x  R5 v
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
6 ^; o; c& `! r7 A0 |由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,: O, r5 M* G6 Z, |& W
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,! ^: x# }1 R' F8 t
其實係一切女性嘅貼身物品。
3 j0 n& P6 A/ z* D  c* B0 M而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。7 z0 @5 m# ~4 l5 ?  F/ P
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,/ a: A6 L# n& p2 ~7 B, j
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
: C( {- [; I! h  h7 M# ]" M而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
. U. x: Z7 O5 x- A# M' E0 p8 L; e哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
3 q5 N) s- O4 P: S2 mc褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
0 f6 _6 ~' K7 ]* L' Z6 s# m& ~+ Z睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
( i# c. ^4 D) A- n% ?2 ^; z) E) R' c& V
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
3 w, u" J- J- t# `% c本來諗住加埋我D收藏品嘅相,4 G6 `6 |& q: c7 Y
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
1 F0 k6 M/ R8 e1 s3 t所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
+ \9 ^% n7 b4 H6 C9 J$ D1 l  跪求大家請教我如何貼圖吧!
6 t0 Y# l; Z& ^1 w" E$ g請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
. I9 g. D0 w2 H3 _0 p$ G6 c太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
: V9 f5 Y6 p0 H, u! Z! e) ~⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
) _9 Q9 k+ ~& n' G4 i每天都用很花錢吧
# C2 w" w) x) `/ L2 g
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
  g# L- ]8 V+ X" d你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
- [* N: m2 k. n2 Y咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
* M) N6 Y( S2 e. i, T
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,$ z/ b* Z$ w" Z' g; J4 |- j
屋企人點會唔知
. S1 o2 f# `& U  Y- V4 |8 d+ q) y一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   4 C# q! a3 z2 K: E
我係泳衣控
9 x$ Q: N" r. b# R+ e+ u你好
9 Q( K  \: y) R) X& Y' W- ]Hello
% Y! [) ~' Q8 |% o  H  N/ u' D: m泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
" C. ]1 m6 e  `$ t4 |我蠻想惕一下的! A5 \+ G! U' h
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   " X; v$ p0 |' j
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
5 Q4 y  U5 Z/ h5 i今日想同大家分享用M巾嘅習慣。. |  {2 y& M* u, V& ]8 n
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
! q8 y- G0 B. S3 Q" I+ j果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,  F, @) {3 ~& |
由細個到現 ...
- o2 O/ r  R% e! R你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   / h; p4 v$ a7 A8 g) T/ A4 v  s2 G

# m9 Z5 N3 n4 |6 I! t你甘多珍藏, 好想睇下!
5 _. p2 D  C" g" i* S$ T1 e4 A
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
  j. P7 r' Z9 g2 z7 b, X我會陸續貼上我的所有收藏
! @( C: t0 x0 {" t( `( M而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
8 g7 n. Y# ]1 q+ N; ^# i: J- A今日我都發左兩個有圖o既題呀
# R3 l# x* U. u7 q  m3 `7 I支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~, r! P% D8 m; n" i
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!! u& o; h4 {% o
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost* K/ k( K- M+ B
二手6ixty8ight Bra Set+低低0 z, ^) N* n: p; f7 V% M
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   1 Q! s- E- }9 |: E, O4 b; i2 V
但係屋企人嘅反應係點呀?
. Q- s8 j: L' O: a& [! f4 @咪覺得我心理唔正常囉。3 h1 s4 B) G& _9 G  f! ^( h
不過時間耐左,見我又正正常常
* L' w( G/ E, x; v/ r7 Z至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
1 q; E5 j; e: t0 x1 G最初發現我戀物個時,4 C( l* q/ I7 z8 Y
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
1 x1 m$ Y( x+ C2 ?4 G5 m/ u驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯) i8 G: l2 A0 [) ?
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
9 H) a1 x$ U+ l( |0 E但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。1 Q8 m& i, J, f3 D
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
, z  v- h2 V' E3 a* A1 P; `1 d都係個句啦:寧比人知 莫比人見
0 R# i/ O  J5 A, \/ N
1 N6 U4 |" ]( w# U7 y# X[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
; O) R5 j6 s+ f+ W4 b/ [怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。