嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
9 ]. D3 m4 m4 f! O今日想同大家分享用M巾嘅習慣。  _* R$ m9 L, p  r; l, q2 M
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
/ @$ G- f: F. ?4 g6 R7 _; \) `! ?果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
) h" Z9 _8 V# S8 }% T! j由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
. c9 A+ g  S: i" J  c8 J1 ^* g不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,. ]* J' ]) s9 n) c, Y
其實係一切女性嘅貼身物品。
; ~; u1 C0 A: ^5 q而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
( e5 A! H8 D9 i# g! U5 u不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,+ |  u8 `3 B4 F3 \% q) B
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
3 P! q( x" {, G+ @* W而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,- `) t6 W) A4 F% Y$ i
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:) \" q7 x! E' {$ K: }, x. n
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、0 t' b4 c! I) P) b% G0 s. S
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯$ v2 c& n$ o; A) _: J0 Q0 _  M0 E

7 S1 s$ `& `. Y! f# m6 s我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
, c7 a  z! {! a+ Y! U/ v7 Z本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
/ X2 D7 @2 K+ e  }7 \# W* r放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,- U# U% u1 f% z2 a, `5 }$ y/ `
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
& R$ O! z. q' d% I5 C8 n/ B  跪求大家請教我如何貼圖吧!
9 f& k: l- [& o+ s$ P. [請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
* P+ S  @' k* M太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
) F5 r' {0 Q2 x4 c7 g; @5 h⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   ) D' L- W4 [/ L, l
每天都用很花錢吧
* f2 p: G7 Z: U2 B2 A# A買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控0 K' ~* k" R3 {. w( [5 `
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
9 q. c: @; `$ @: u# ]6 [9 d3 M咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
. q; U; O& H- x( M6 b. V其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
0 ~7 s. m0 L8 R  U8 \屋企人點會唔知 & a! f. X+ C9 V' B; q$ p* Z
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   % k8 Z# y/ v" L; N% X4 x% E
我係泳衣控
1 L9 O2 k" {2 \- p7 ]) ^* Y- ~你好
% s9 e9 e. Q: o9 fHello $ @, w, H5 c4 E- }& y% G6 e- u, u
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
$ H7 a  y6 H/ N$ i; O我蠻想惕一下的
* g6 a+ K9 D' Y6 K很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   1 ^4 @. C' X8 }
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯- H* e$ @4 o. [# I! ~" u3 e
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。, O: ]) R9 g+ {: j$ x
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
& ], d, v! }8 B( _! M: m) b果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
% y+ o* ?6 E" g3 H) v由細個到現 ...
" V9 q$ H5 s4 r4 }" G+ l
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   + {" A0 i7 |8 }; d8 Z
7 T- i$ x" K0 d# W) c* f# ~* g) G
你甘多珍藏, 好想睇下!
3 k$ U# _$ l5 V& C, u/ Q! f今日終於比我記返起點樣貼圖啦; C0 S/ R. j! j- a% {4 O2 z0 I% s# p
我會陸續貼上我的所有收藏
, s7 x' R; z  @) y$ D) F- f; @而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
4 ^; X5 ~% _) o/ B今日我都發左兩個有圖o既題呀
5 R3 W; X8 K9 ~* M( a! G' @支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
$ H0 }  b, S! h: J! T: |8 x- E/ L前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!( V2 |) [( w0 h( i/ s
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
% Y2 g- P6 z5 ?& O% E$ I' ~二手6ixty8ight Bra Set+低低
) S( O2 ]# w( B5 F5 n4 Qhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   + X2 J7 ^, R4 @. U
但係屋企人嘅反應係點呀?
0 |( m+ v. d1 b& }) f- D+ U: F2 k
咪覺得我心理唔正常囉。+ r0 k( s3 X6 {$ E+ Y' C* Q
不過時間耐左,見我又正正常常
4 ^0 p, v8 ~: S: D) i至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼9 |3 C$ }/ g) ]0 Q
最初發現我戀物個時,! Q4 q) y; P, C5 n. c. Z
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯' z4 X" T. C% w4 @! k
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯9 R! _5 x; Y( T7 W1 }9 n
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
+ o( `7 N  v5 N, [0 T但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
# |; y5 o% t( \3 I$ ?) ]但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
5 j/ ^: N0 z, e" R" u都係個句啦:寧比人知 莫比人見6 x& ?) R. Y* Q8 F
$ [, K7 p0 D& c* E7 M4 p! l4 P* v

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
! I# G4 s  P6 N  G怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。