嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
+ B$ P. f5 E* F0 G( h& ?今日想同大家分享用M巾嘅習慣。6 ^1 n8 {8 z3 e% m
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,- w! Z& W, A1 h( O0 B
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,1 j8 y" j: A1 V/ Q, A9 Z
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
/ c3 K/ _) Y. N+ n$ [不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,2 w" z6 [* J" p" \9 j" v
其實係一切女性嘅貼身物品。: t& Y  ~+ C! j0 E; {
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。* _  x$ l8 c+ m. e# J! u/ s. q
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,; m: i/ c2 J, j& M8 P
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。: F" h2 ~# ], e9 |; p* C; c
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
' N* ~5 b' [  c) S哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
% C' `9 R: K# ^' ?c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、* s7 y/ G. P; f( @
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯# I, o9 o0 U" i8 |9 v

! }2 z2 `$ G6 d* l  v& X我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,- G7 g3 l# H9 z/ W. `
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,! ^* y7 S0 c- Y) b& g! s
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
& w+ ?- @1 K# ]7 v% V2 w# K所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
2 z. S0 z% x! @$ r( h  跪求大家請教我如何貼圖吧!
* x- Q& d5 C1 \5 q" A! W請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   : \  z: O8 N, T1 ~* M
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
' c7 A6 w+ W1 x- v5 p6 p# P
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
) @' _0 ?+ G+ P1 Z0 T; I每天都用很花錢吧
8 A! p( \: X# \6 u; a% x& D! k3 F買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控3 t- u6 F: j8 \# M- U8 _" e# I
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   2 L* j' M3 p, G2 |" \1 n! G% T( O) q  E# L
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
! ?  @- z# E6 V其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
- Y& ~5 h# g$ ^  R/ c* U( F( J屋企人點會唔知 + C' b5 b( r5 b& R" J+ L; g+ A/ U2 l
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
/ {0 X9 }/ y- P! o2 n* e$ w我係泳衣控. g0 N+ Z/ x/ W5 g  S6 j
你好
) `4 P$ P; P- k6 t* W% w$ ]Hello
5 ~" U2 J6 p( O' H4 T泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下# Q; ~- |( L  k
我蠻想惕一下的6 O* k  c* g3 Y2 Q
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
0 B9 R. G7 Z/ e$ a& ?" G大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
. i7 U2 ^  m$ e" X0 \: R% T今日想同大家分享用M巾嘅習慣。7 R* b* s7 E' p1 I( P4 E, Y3 }
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
* s' v# D6 C( H果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,$ U, c+ v- t+ t5 [, Q) G$ D
由細個到現 ...
. x) Z3 e- Q, w6 Y
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   ' O& f& }* K7 F9 Q

& k* F8 A2 H4 Q% a你甘多珍藏, 好想睇下!
' E4 f8 i& T6 V  j今日終於比我記返起點樣貼圖啦2 K: m% ^  _+ C
我會陸續貼上我的所有收藏( r% F' P, G7 \! |: L
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
1 i& q1 j' J9 u, a今日我都發左兩個有圖o既題呀9 H7 e0 G5 ]- G" S
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~9 g+ X: s- O4 f! K" A
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!9 f& ]6 `- Q) ]+ Z
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
  ?: f! P3 P: D6 g# B2 x二手6ixty8ight Bra Set+低低
* W. a/ O% X8 w+ j) Rhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   1 w4 Y" k( \/ F6 h) Y  m
但係屋企人嘅反應係點呀?
8 M7 P# ]" N, P
咪覺得我心理唔正常囉。; \6 S+ V3 Z% Z5 G9 ]* p/ \
不過時間耐左,見我又正正常常
# I0 U6 g2 f; ]5 j! E$ b. n至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼3 G  [3 U5 q6 B& C6 b, i( |! U' c
最初發現我戀物個時,
, |& G9 `/ Q3 @" t佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
0 b' `: e$ Q' N驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
2 ?* f3 z: q; m9 j* c: W. p' K+ ~而家就緊係冇咁諗我啦,∼
0 R" S# ]% Z" e但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。6 \# R2 P/ _( r2 F" g
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
! ]+ i+ r" M3 I( I) \2 f都係個句啦:寧比人知 莫比人見
& R9 \2 R4 h+ `5 M& p  T
+ O3 p* N% d, j7 @9 N" I/ a, v[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,9 J! `9 _, b9 m' ?
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。