嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯$ `6 m  O! \' k' v
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。8 {) c2 p0 Y  `: ^' _
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,9 Y. N8 D0 b0 h
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
+ l$ n6 C) ~( f, v; \# `9 M由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
8 R- @& u; V' R8 m' U8 o3 B# g不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,. F# I5 R, X4 J& H3 z
其實係一切女性嘅貼身物品。
1 D2 Y5 V8 C7 Y; ^) n, U# D4 N而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
$ n# \, u( y' L" M- O不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
: V" O" m: I+ g: h4 @$ M因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。0 L/ _  Z8 r% G3 z5 c
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
( b, i1 B: n9 {* Z: _; ?哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
5 g3 \. @& C+ a, ac褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、3 n" W. M: p9 C3 I
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯: A# q# a( x% v) W
6 ?4 N( s6 M) U+ _
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,* K% j* v9 D$ r& ~8 F7 @
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
1 h% O' m: W0 x( b: \放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
) y& L0 m: G( p2 f3 m( F5 @所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯' U9 L  P5 N2 |% s
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
# M3 ^$ k  ]8 q1 m  |請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   3 C) t/ x  j6 G, J& H/ w
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
; W( k" M# j9 x3 n3 ?& C! P: ~
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
" R4 W* I- [3 N: ^0 m4 y% `每天都用很花錢吧
" N3 S# R, \2 p1 Z  H  H
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控' V( B6 \8 Z  k" X! |
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
% Y: S5 {3 }' z. J$ k咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
8 V# t! Y8 ~! D* h* b2 a' F
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,0 Z7 o9 `6 u$ ~* m, D
屋企人點會唔知
! C4 u: v- N9 x& y一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   ; E- ~8 P8 K9 f0 s
我係泳衣控. ^2 z  @- e1 ]+ x5 l
你好
3 m* l, n4 b5 @% Y4 y6 A! qHello
5 W( b4 y; l1 x- @; C( P泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
' e1 n' S" ~" N! m# b3 v( H% E我蠻想惕一下的
% S( R+ y- `) S很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
  e) [: w6 p4 n大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
8 V, ~# ]; ]# ^! \; p今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
, r. ^8 B6 J) P9 c# c其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
$ q. A4 B: ^4 g! t) Y. Q+ t) u果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
6 ~% m' y. K9 c. E7 C由細個到現 ...
1 x2 b' P; ~* }5 ?+ r" F你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   , C  D1 ]& |- ^; \$ h7 ]& |& K; P

; P  J: ^, T1 X6 |( q& Q你甘多珍藏, 好想睇下!
2 v" _3 _) Z+ ?9 s$ G- u8 ]8 [' D
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
3 U+ |, l1 R7 a9 F& r我會陸續貼上我的所有收藏, Q  c& y$ b) Z; j/ {  n4 ~
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
: l7 t9 Q! ^- r" A今日我都發左兩個有圖o既題呀
  n+ g6 v" l4 y/ t6 d9 d9 s( \3 U支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
7 e3 T& S, N+ r; |2 ]* m6 v前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
6 ~; P7 \% t6 p" ?( Yhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
5 L$ d" ~9 Q" y  ~- ^$ T二手6ixty8ight Bra Set+低低
$ l) e" V9 q2 _- G5 H% ]. }http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   5 |' N5 m( w- y3 G
但係屋企人嘅反應係點呀?
- z. X( p0 I* X& l' P咪覺得我心理唔正常囉。
0 x3 g3 \2 O# `5 x0 j/ j6 n$ m+ H不過時間耐左,見我又正正常常% G" I' L9 |6 I6 G3 A2 G3 S
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
, u" T# u* `4 R最初發現我戀物個時,. w  q+ |! M" I
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
% l; U7 X) ^# ?; ^6 s  ]驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯4 n/ k4 v4 E  L) h+ v( ]( K
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
2 P  y8 p6 w+ y; C- A% X. Q% X3 q但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。8 ~% R( f6 `- E3 w# |
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。4 `6 M( w- J& L6 P& F' @' _
都係個句啦:寧比人知 莫比人見
0 [+ I! z4 C: _  o$ d
, ^4 X4 n6 U/ e+ D) o[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
6 c" C/ V) S( u7 _. k5 e怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。