嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
3 G- ~/ o+ ?4 }/ Y( R今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
+ H7 C5 |  a/ l! @其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
3 N9 k+ G0 I' I2 Z! v( \: Y果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,; N5 W1 F* N( Y% l! g
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,, z0 @# D' R3 ?6 L/ h$ ]
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
& H7 ^% B" F6 ^5 a: ~# f, r其實係一切女性嘅貼身物品。+ I& Q* p+ {8 O& h6 q/ S
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
; u; @' Q( F4 \不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,. v2 p+ R" S, F  F1 C7 i- @
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
& d3 J  A2 L& [! y( m' L而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
* ~- W" b3 J3 b9 X哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
  _* H! M7 |- k& ]+ ac褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
! T% r) @% o+ s! i睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
+ k" z5 x- M! |
: y4 c1 k, H0 W我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,4 x. E2 |' B  H
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,+ o3 `7 D  I- L$ j5 d
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,) c% p+ m0 o+ m+ J, e% E7 ~
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
- m& l+ U2 b. m2 A+ F0 L3 F  跪求大家請教我如何貼圖吧! 5 E9 v' r( P# w6 F6 G& D( X2 T
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   . p9 s+ H* v: X. l" O. |' M8 U
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
% e2 C( \( B# L2 P7 K2 r& B⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
5 L( v/ x" a5 |8 r$ A每天都用很花錢吧
8 y+ b/ G0 ~! F買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控& e0 Y3 b! W" B6 ^
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
% N0 J: E) y& c- F/ A咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
) s2 s5 e1 W' A, p
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,9 N) V/ v% N' f) I4 |
屋企人點會唔知 . G$ q& I' ^2 ]) d' p4 L" J
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
& D. o, L/ D  I3 _% Z我係泳衣控; Y! D0 j2 R. ~8 z" W. {2 ^
你好
. G# X& A; u1 g! Z& j- e
Hello ! ^& i+ n; `* R
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
! S" t! m! F# q3 X我蠻想惕一下的
" I7 k( r$ p/ L% _; K1 N很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   ; G) x& v) [, f0 U  X
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯. c: U+ ~' ^, O  M, E
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。4 p2 V( d1 T6 J* `0 I$ r
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
5 A' M1 n$ R3 t; C8 h: ~果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,* h- q; T7 {( V% ]; J
由細個到現 ...
! Z) X) r: \0 F8 h! j" g
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
" q# V3 F/ X" q# I/ u- U
& t5 d4 E( @; F$ C  n你甘多珍藏, 好想睇下!
2 u8 k; _, v8 v
今日終於比我記返起點樣貼圖啦$ K- d# x5 p) K- I$ C& {5 b
我會陸續貼上我的所有收藏
- v, d, d' A* d! Q而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品9 z  v* d1 {& q" H
今日我都發左兩個有圖o既題呀
! T. Z  E; [& s- o- V* r+ ?支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~! g$ h% l/ v; L! C
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!% I8 T( ]5 Z% X" F' V- l
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost: {' J  _$ `7 `: w$ Q" T# d
二手6ixty8ight Bra Set+低低
5 [. Y' j: ^+ d" J% hhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
# G6 f4 [; q, A* X4 A但係屋企人嘅反應係點呀?
, [) {/ ^2 N  O7 O8 f咪覺得我心理唔正常囉。
3 K6 X: Z8 k6 D$ ]不過時間耐左,見我又正正常常
7 Q" M4 s2 f0 X; z) B至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
; J- w$ M1 e+ }! Z6 S/ V* C+ c; Y, x最初發現我戀物個時,8 u+ f$ {/ a! g/ ~, i" Q
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
5 t- A; W5 ]8 `; [/ ^  ~$ W% H) p: w驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯( [1 T: R- Z9 |) p$ k5 |- S
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
7 ?& r1 h* Q) M但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。- o# h' O, o9 d/ x. |
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
, r9 {" C! k. y都係個句啦:寧比人知 莫比人見7 l  x+ |# W. ?+ X, _5 M
3 z/ U+ |' B. N7 ]2 e5 H

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,: q' j: f# B/ \1 M9 C% W/ z- M( D* O
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。