嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
" l! {5 X4 T" V. ~7 a0 v5 F1 b今日想同大家分享用M巾嘅習慣。$ f+ c0 ?7 C& k/ t. t
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
+ V" y( O# N5 j果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
. @# t9 D+ C1 y" D& E% r/ [由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,1 M) i$ ^; ?8 T) z, y
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
  l7 Y6 t- Z. X其實係一切女性嘅貼身物品。
7 @9 I2 u' m, K而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。. ]/ I% E/ h& W3 ?, q) t$ P9 S* a
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
3 \, R+ z8 s( |# r$ P4 ~0 E* [因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
# U# i9 H" W/ w0 W8 G2 u而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
* u! m) ]; z2 o+ N哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
) I4 N9 v$ e! G! |2 \  Cc褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
' W. }  m0 [2 Q) Q( b- ?& u4 @睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
: ]- Y7 F5 x3 J7 @
# ^$ c  q5 U( g$ a5 S% o& C我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
8 O3 u; O& y4 I3 T. t! w本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
( |( H2 F! o6 Q, n放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
, k. ]$ V: w6 }, P8 N2 A所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
  O! J9 r. S& z& G  跪求大家請教我如何貼圖吧! $ R) _' p! h% A% S
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
* [/ b0 C; v' t6 V, W0 v# E$ A: x& ~太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
) f7 k) P5 t7 E, H
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   ' n; o/ q7 t. a1 z, B. p6 h
每天都用很花錢吧
4 ?' s9 v, f4 W# ^( E  ~1 ]
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控8 z  s, ^8 ]1 p# J, I( l  }
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   2 G) u: d3 }4 P2 r2 M( r2 J# P4 m) l% |
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
; w) z, ~. G5 |$ t( g其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
, F+ `3 |/ o+ J# C4 h  o9 Y1 l屋企人點會唔知 $ c9 s) N  m9 h8 @
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   9 M- \5 i7 Z4 s4 A; u: [
我係泳衣控- I1 I6 p+ u7 c# h
你好
' J" u2 a, V$ q
Hello ! ?* H! t! T' j+ R, q. c
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
5 A0 _& Y( M% d+ j$ N我蠻想惕一下的; H0 M2 H# I, _  i& k% ]
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
, o2 h- c: A2 m: Z; ]1 Q大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
, K9 ^+ s: L2 y3 q. I2 R  E# a9 H* c, k今日想同大家分享用M巾嘅習慣。. j# G& c& J5 v9 }! T9 T" C
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
  B& K0 w# {7 m! V) w; t; M果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,7 C4 P: X4 v  P' O4 I5 x0 \
由細個到現 ...
/ |* ^0 h+ l% K$ e# x8 j4 f& D你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
7 A! ]0 b( u# k
. K" g% E) _& s2 k2 e- X7 b你甘多珍藏, 好想睇下!
2 ~: L* p5 h. o0 x& w今日終於比我記返起點樣貼圖啦0 l/ o. e+ g  h) w
我會陸續貼上我的所有收藏! {7 |; Z& x  Y7 X- B
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品- s- z8 Y# z* r8 p
今日我都發左兩個有圖o既題呀2 c* K$ ]( t) Z
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~* M9 R8 {9 W8 t7 ~$ S2 x* [
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
$ h! D( _7 ^/ f( fhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost% t: F. N8 u$ y! Z$ u& i( P
二手6ixty8ight Bra Set+低低/ C9 z# L; u0 t; |! w! J4 E% x) p
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
8 M) \0 |1 t. q4 K( w. R6 Y但係屋企人嘅反應係點呀?
- E, e4 g+ ~5 u' D咪覺得我心理唔正常囉。% @! q3 x% q/ `( n: H
不過時間耐左,見我又正正常常( d2 J3 U' o1 X5 i$ T
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
3 L2 v2 h# `! D7 D2 R, ^最初發現我戀物個時,) t$ u# r$ }4 V" T1 ^/ g4 r1 D
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
1 [+ L; s6 `) i% i& z驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯4 t2 q  M9 S: p' F' ~
而家就緊係冇咁諗我啦,∼( ~  t/ G! F9 L# h; m$ K) a1 Q
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。$ X0 w' o) c: k- F% m; v& h
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。6 \0 [3 o# h6 |5 B/ `# k
都係個句啦:寧比人知 莫比人見0 C4 v+ h' M' W

- x/ a- X( Z7 w$ ~9 w[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,2 u9 }9 E4 J: i/ |( t9 A( j6 |
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。