嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯$ |! s8 R* [" L% ?
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。. Y6 n; Z( a# {% r/ [- y1 I
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
) @; a3 g% p9 d& n( d果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,; o: g. m" F; i5 H& C( K
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度," r- {; B+ J' ]& I% d2 V. a
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,- w3 ]7 b2 @. y. @! @
其實係一切女性嘅貼身物品。# }7 s' D6 o6 l4 f. X$ t8 L
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。# e, |" T- A  v/ H9 S4 Q
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,$ U. c) c2 T  B, n6 G, Q5 f9 p7 p! I
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
* N! ]6 I! S* b  n而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
$ u! I# q5 ^7 }" Y- e9 k7 P哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:9 E% e/ P1 @& X2 G. E+ X; C* p
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、. y0 H; E, d7 D0 M6 G! d  N
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
; B) O2 k; B2 ], O0 W' w& c' s/ q$ C& Y. F; ^! g# k: t
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,5 U5 L" O, g+ p' u/ x( }
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
- v4 g: w: A% K' }4 w+ F! h. o放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
( \7 u: Q2 t8 d所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯$ \1 N2 |4 q* J# z  x
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
# d: b2 B; ~% ?; \% O! G2 j) B請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
; U- H. o5 H; j4 ?太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
6 [% v5 W& ^9 ^: `
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
( D  a+ o( D( P6 Q3 @' X- M3 _1 U$ m每天都用很花錢吧
& k( `. i, B4 y  s; f: Q. L# B% ~
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控) o0 ^3 Y$ d2 e( u, k' B2 X* Q
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
5 R# m4 S  ^8 N% T+ u咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
" }$ L8 d& H( H# W9 K" E8 v
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,; s# b  q6 p' ^8 f
屋企人點會唔知
9 q; C3 i$ r7 H: }6 a, I一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
5 W5 g, I% X1 n% J8 [我係泳衣控2 t2 o- Y9 J/ p2 T9 T! h
你好
* X. X. g: p6 }+ SHello ) F9 I9 k6 ~) ]5 Z5 P5 [
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下2 r) N8 U5 d# R3 O0 b& e
我蠻想惕一下的$ K1 j+ ^+ V) I2 V
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
, G, O8 ^) e7 O  L大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
8 F! d5 |( d7 l+ V/ j$ k今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
# F% i) k! U0 _( ^% G5 @4 T+ {6 O其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,2 v* B4 c; n# K4 r
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣," F& |  \0 e* M. \% t
由細個到現 ...
4 @2 u* y" \; ]. ?! p' @+ @, q你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   : G6 @$ U! F) B3 Q! E5 P
( i' Q( p4 S+ t( j
你甘多珍藏, 好想睇下!
3 s. g, c  h# A- P# p
今日終於比我記返起點樣貼圖啦6 l3 v* Q* i3 z6 K$ {
我會陸續貼上我的所有收藏! [3 d8 a8 O& r; h2 x" ~; Z
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品1 k+ A3 f/ I& A# A' o& u. @
今日我都發左兩個有圖o既題呀
1 `$ B5 ^5 N5 F支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
$ ^1 L* e3 D2 K; _* v) I1 t前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!9 o9 b' e% ~$ G8 D& f8 _
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost  z5 v# @7 H8 b# P' k
二手6ixty8ight Bra Set+低低
6 N# I+ Q) \8 X5 d% M7 Y- K1 b! @http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
- r3 Z$ l& |/ a+ s但係屋企人嘅反應係點呀?
" z+ B9 j' X3 i
咪覺得我心理唔正常囉。) |' ?* R$ u. O, \9 i+ H- L1 }
不過時間耐左,見我又正正常常
8 ?- k  W# I2 k* f至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼: Q2 e1 O) ?" C6 [8 g) u) I
最初發現我戀物個時,
, [. _3 P7 Y# m$ e佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
8 x, x3 k8 {0 Z  M& ^驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
5 F$ b6 z. x0 R1 G' {而家就緊係冇咁諗我啦,∼
' d; H& e; ^% L6 K5 u6 e9 Z0 T1 O但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
% K$ g5 e& s% @4 `' F3 A但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
- p2 Q- l. U5 F5 I$ k都係個句啦:寧比人知 莫比人見( R6 D0 E8 ~9 j5 B5 N& B% O  X5 o
( g2 f5 s8 V- p% q

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
2 R4 S  ?; I& ~怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。