嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯" }8 @4 F' H, N% ]# y7 M' S
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。3 \# N  j( U; B; x
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,6 b( a% n4 I; E1 P
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,0 H7 g5 Y# a6 V7 x6 d3 [
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,. k6 I9 S8 R# t" h
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,. t- F/ U- ?4 Q6 z
其實係一切女性嘅貼身物品。, Q& U. N; `* i- ^& A* `& c% q
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。: H2 L& R9 `/ i+ P
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
1 `3 H! ^# }  w5 u2 s9 C因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。$ |" J/ T5 f. M
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
1 j$ O0 K& t6 _哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:! @! C3 ~: M: j% D  j) l$ P$ v
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、9 j' z) w. _* K8 M+ ?" e2 t& r' o
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯* V. B) z" ?1 g: X! b1 Y9 S) u2 a8 g
& t' M1 t7 p/ O
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
5 x% J* ?9 K; i4 o( m本來諗住加埋我D收藏品嘅相,5 b! q& [, @9 p4 O. q
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,/ h4 ^# C6 K( ~+ i
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
6 z% l6 @& F" j+ I  跪求大家請教我如何貼圖吧!
: p0 _# {" R. e+ Y) q請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   & U' b& F) b$ {4 t% ~2 O2 ~: k
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
0 K( O% G' F. u, @% g⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
8 u" j8 Z* }8 ~9 `9 x! T( l. {每天都用很花錢吧
$ Q5 z4 B4 y$ E5 [+ |( s
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
( V' M$ @' p5 ^" o5 x# v3 w% V& D% @7 S你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
- @9 R4 X6 V; d- A8 v- l咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
4 H5 U+ f0 h1 m' p5 ]
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
* _. C, E; d+ J屋企人點會唔知 / m1 g9 ?: r' j9 ^
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
+ |  d- E- B% }, i1 o我係泳衣控+ S: @3 x) f) _  d+ e! m
你好
8 n' t; i" j5 q- w# }6 S8 F: J- v
Hello
1 \* C9 Z0 \; p; e: l( N( c泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
  U' [, s, q( [/ h我蠻想惕一下的
& z: `3 t2 Y5 h; h5 p很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
% }& Y# Z, \" e) B  v大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯+ p! m; w! s4 n4 [+ H
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
4 s+ l. ^) s3 Y0 V- X其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
8 E; C: g' U# ~: \5 `; g果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,/ t# V9 ?9 n4 Q3 z8 \
由細個到現 ...
# q0 ~: u$ z) I
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
0 B. G5 p5 P+ c- E6 P+ s: Q* o. v% C
你甘多珍藏, 好想睇下!
! s6 e5 Y/ B/ o# [6 ?今日終於比我記返起點樣貼圖啦
2 p- @) H' x$ m3 i我會陸續貼上我的所有收藏
9 k4 ~7 q& K2 n而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
1 e: t% ^' I1 ~2 {今日我都發左兩個有圖o既題呀
4 Y  e( O/ h, U4 }6 H支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
4 n& V/ X$ a, D0 y0 o/ i前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!! U9 }1 b* T' |/ K& v0 T# Q7 _& I/ ]
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost/ V% I9 O+ `: [; j
二手6ixty8ight Bra Set+低低) p2 `! x  Y. s! {* g9 ]
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
  S1 y+ C8 h: a% F& r但係屋企人嘅反應係點呀?
0 j/ d) k1 I# ~! T咪覺得我心理唔正常囉。
( E/ H2 b; l9 H不過時間耐左,見我又正正常常
( V7 v% G  h* s: e8 P+ l至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
# E5 O2 z' `$ q/ W# [  c3 }6 k最初發現我戀物個時," G4 _' O  @7 G* }
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
2 D+ D. ]" s, O: D( q6 l驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯8 b2 Q8 l5 n) m9 ?8 L) {, ]
而家就緊係冇咁諗我啦,∼3 H7 D; N5 V8 `! `* U% d) g8 \
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
4 C/ V' y" R$ C8 O9 E但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
) e" s! |& ]' J4 |7 t: D+ E都係個句啦:寧比人知 莫比人見
0 s: K/ t: n. H) ?3 y+ [5 ^7 C6 n6 r8 U

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,5 D* G. y4 B6 S* S$ A! {
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。