嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯' n& \/ [' _, J9 [' w
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
3 a- H! l9 H, A- I, o其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,* e! S- d- n- u! E4 u" O2 a% a
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,- }5 \6 l- j3 l7 U8 i6 V! Z# h
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,1 I( b$ ~, x! n  n
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,. s3 \4 f/ A! N! Y$ g+ z
其實係一切女性嘅貼身物品。
9 \- L2 E% ?$ o7 m9 c而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
: D# o5 v/ [. D5 m7 l' D5 x不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,8 z4 n6 y. F! u! e1 t8 _( ?! f( V" P
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。6 j+ @* [' U& e1 E: }
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,* s. X- Q+ Y- x
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:% ]. Q0 k! X) \- n
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
: n" C+ }3 o% ^; U睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯0 C. r8 `% I1 s6 e! o

& L1 _1 P% m5 v% k( Q% }" h我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
/ M9 Q9 X) g& n! C" b) n本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
+ ]1 l6 P( K/ Y' |) w放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
3 ^4 m7 D1 {, w9 r) C8 d  i所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
! _( q6 `9 @; H  跪求大家請教我如何貼圖吧!
! S1 W8 m: l( M- j& o請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   " p( T& C! L. ^1 N3 O. u* u4 c
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
  Q6 [" a9 I7 t0 V& u* _4 i⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
5 C5 R  Q9 r8 [3 E每天都用很花錢吧
7 t: B  \* s5 j; Y+ M買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控, L5 \/ z" U  K. \, b
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
- m1 n3 _$ x; r# f咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
7 A- ^4 r+ O! S其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
/ x' R! e) m' b8 M5 F; B# @  i屋企人點會唔知 8 X* F$ E# [- ]: J) F
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   & u6 k& U$ H9 `
我係泳衣控
! d- T) L; _% S$ D! u你好
6 Y6 H+ N9 P+ W, s/ Z" v
Hello
) Z) ?  [  e- r) c5 u7 D泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
8 ]0 z* k9 c  ~$ ^; Y我蠻想惕一下的, V7 M. F/ E4 Q! m4 S
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
; X5 U+ j& F1 M7 r# k大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
  Z+ T8 `, i. X今日想同大家分享用M巾嘅習慣。" S6 O; v- w) u& ]
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,; Q2 T$ f  c" {% ~( f5 A, U
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,3 v# o5 B9 T3 }6 g2 }& S
由細個到現 ...
& V+ p' U4 i$ S, V+ }  ]你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   ( I# c% {, |) A4 {

2 l) R/ E7 O/ G你甘多珍藏, 好想睇下!
2 k0 T- }0 D! W9 `今日終於比我記返起點樣貼圖啦, h; x3 r9 p0 z
我會陸續貼上我的所有收藏) u$ c% V" `3 [  ~
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
5 ]0 \( Q( G6 W今日我都發左兩個有圖o既題呀8 ~) {1 j4 @! P/ N  q+ Z& }
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~2 s! |! `) B2 h# E: n" U3 l2 R
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!- |2 P. K7 |6 F! G
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
% z2 G: H5 p. l1 v* G二手6ixty8ight Bra Set+低低1 L# h+ e5 |6 Q  G) c' F4 h6 z
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   " L) p# Y, x% i# M6 \! B9 ]( p
但係屋企人嘅反應係點呀?
; W* |% p7 [) B4 }" ^咪覺得我心理唔正常囉。' O4 F0 c0 I( D+ G
不過時間耐左,見我又正正常常
8 |& |, t* A  Y1 t' j) t# f至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
9 F: ~9 ]4 p" K+ E& t( s) C3 a最初發現我戀物個時,
8 _% g4 l" H7 ~2 I佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
6 j6 Y, q  K, S- s1 ]驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
( t" J% N' `1 V. L  q( S而家就緊係冇咁諗我啦,∼
2 \/ A) a* L$ v2 x但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
) e* C. x2 w& _( Y& V3 B但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
5 q/ \" m' j1 l, i; t2 b都係個句啦:寧比人知 莫比人見* {# E3 v5 `$ R& v

- b5 G2 g9 d3 @% D( V[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
1 G8 ~: g5 _+ O" L怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。