嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
$ o" K% q) f, R7 }2 e0 ?7 a6 d# }; I今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
$ B+ s) W$ y9 ~, d6 ~其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,2 n/ H$ @) @) r: |3 v! ^
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,  G. f9 j& s9 I
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,7 Z' g6 d% U0 B7 ^2 @# M, P! O
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
% I& E' W2 _) r5 l9 W, l0 A, `( j( i其實係一切女性嘅貼身物品。2 @% Y" w% l, J7 N
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
' w0 W* A2 M( I2 V) F+ @, Z不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,% ^. b8 F1 e8 G7 Y4 U0 O
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。8 a2 i, d8 o+ h, y+ w5 n7 I
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
+ q& t! A( W8 D* t1 O哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:" L! V! [2 t6 u! f0 `
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
) ]% V4 b/ l  ~6 ~  m睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯- B! {2 z3 i' t# B. N% W- k4 {

/ E- O8 f' B" s  X4 {) ?我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享," ]' H4 N& k; @9 j( A/ w
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
+ H0 W7 {& w, _3 J% }( Z放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,' U* a+ Z# M- R- l/ A* p/ Y
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯' G+ p: @5 K! B, \
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
: ]( x; f: a$ ]- l, C  y5 V, }- Z6 k請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
3 ?; b: X, }! r" r2 I% z太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
* Y* y* B% n0 s, j% l! ?: d0 j( x( I⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   5 K8 r  ?; }7 q& s8 `. k
每天都用很花錢吧
3 |9 `: W0 a6 h9 {! g買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控5 D, n& b: R2 ~0 ?. v% B3 a7 j
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   ! a8 P. i- q1 H$ N2 |
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
. n! R! m- J% d6 q. t2 F4 K( F4 e其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,/ v6 F7 }5 g7 C7 n" |9 u' g1 _6 X
屋企人點會唔知
! n" {$ c# W+ A$ ?, H6 v: V一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
$ b1 J: I+ g3 c3 a: ]我係泳衣控4 X8 N1 G0 o' C+ ~9 \
你好
' c8 L# f9 _8 R1 {) x* pHello
2 K( D2 b7 a0 x1 i8 K* G& S4 D泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
8 ]: R) U8 [# U# `我蠻想惕一下的
, r( V  |( x! A很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
4 E/ Y! t2 F$ ^3 `8 c  ]大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯# R+ R2 V7 O. O4 b( o. G& J
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。; |& X* L6 A8 J1 ]; b. m  x
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
% W8 |4 Z$ h( ^果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
% }, W# O! t' V3 i" ^- g, E! {由細個到現 ...
8 ~' B3 `4 i' D你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
0 e; D8 W3 J" G- p& n0 j- ^# ?. p1 z" m& s/ Y  ^( S
你甘多珍藏, 好想睇下!
* S( U7 T* |6 }+ F+ P5 [
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
6 x4 d4 j& `( b; B: s我會陸續貼上我的所有收藏
0 p4 w1 m( V- m; x* @而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
  u7 p) _+ `' N/ ]今日我都發左兩個有圖o既題呀
. l: D$ D" M" E. R0 C/ u; d支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~$ D5 g6 W/ v9 T" ^. r& x- a4 e
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!: b0 X& D, W: J4 ?3 c6 b. b
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
- c0 ]4 r. B0 y' e: R7 r二手6ixty8ight Bra Set+低低
, q7 P( t0 [0 }' qhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
* R1 c+ q) z5 v3 j1 j但係屋企人嘅反應係點呀?
' }* A  |  m3 @咪覺得我心理唔正常囉。
! A+ S. Y5 H& N+ y4 R4 J+ |% ^不過時間耐左,見我又正正常常- b4 U' r6 ^/ Y% {3 v$ O+ I2 m
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼7 A) o; r7 @) K; F" P/ \2 v5 |
最初發現我戀物個時,
+ R* X. |' t" N' d$ S9 S+ j佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯8 j4 D6 f1 H: ]4 A9 F
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯- \% {9 n) E, b: C7 J) o
而家就緊係冇咁諗我啦,∼, p" D6 T( B/ M6 [8 C% {
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。4 N6 z' T7 f# m- P+ I
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
# v1 Z. t  ^* S! X都係個句啦:寧比人知 莫比人見
8 \8 ~" e/ S! X- ?  }' m$ Z/ b9 Y& e. m, a

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,$ @) I+ _5 a4 ~& ]& u
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。