嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kayopolice 1

kayopolice 1

日本..著名!! 自然之美 no plastic surgery!

CD/TS

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
who is she?
so pretty~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

famous japanese fighting game player...she is cd/ts

what is her name?
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

Kayo Satoh

太靚太靚太靚啦~~~~

佐藤佳代

但佢有食藥。好細個已經hormone therapy。
好耐之前佢唔化妝塊面係好黑。

GOOD∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 gmomo 於 2014-6-23 05:31 發表   
但佢有食藥。好細個已經hormone therapy。
好耐之前佢唔化妝塊面係好黑。
唔係訪問時佢自己爆響口
根本冇人知知佢其實係男
日本d人冇咁無聊走去起人底

good Moedl

引用:
原帖由 xcctvb 於 2014-6-23 10:49 發表   

唔係訪問時佢自己爆響口
根本冇人知知佢其實係男
日本d人冇咁無聊走去起人底
都唔完全係冇既。因為之前有網民分析過佢個身材比例,如下巴闊、肚臍勁男人,下身比例根本係男人等等。
都有傳過佢係男一段時間,雖然大部份人都睇唔出。

我就最初睇佢做遊戲節目,覺得佢勁瘦,個樣好怪。
之後佢化妝,越化越白、越黎越靚。已經睇唔出了。
但之後佢爆左係男,再睇佢做節目(好多時會企起身)又真係睇得出本來係男。

有次睇直播見佢為TS爭取權益,又有上Tokyo Girl Collection做model,都算係日本最成功既ts。
打StreetFighter又勁。

引用:
原帖由 gmomo 於 2014-6-23 15:19 發表   

都唔完全係冇既。因為之前有網民分析過佢個身材比例,如下巴闊、肚臍勁男人,下身比例根本係男人等等。
都有傳過佢係男一段時間,雖然大部份人都睇唔出。

我就最初睇佢做遊戲節目,覺得佢勁瘦,個樣好怪。
...
起碼唔係香港比人起清晒
住邊
電話幾號
屋企有咩人
幾高幾重著幾號鞋
食咩牌子煙

sexy and cute cute~~

i deem it is a trap

kawaii ne~

身材~臉蛋都很道位~非常的漂亮~

佐藤好正~~~

很美, 很女孩feel

that will be the same feeling that cant stop jerking off to her face when you look at her