嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

灣仔內衣店

灣仔內衣店

地點係灣仔普樂里2號
* L  r9 I6 c/ Q" R- e. j' a呢間店歡迎我地去買野 而且可以試身) X% H8 B  j1 ~9 f) I
我去買內褲果d都俾我試 會痴膠紙咁
1 R0 r  M5 K4 j- P5 X2 K因為佢間店比較細 而且果個位平時都比較多人行過
3 u8 Q6 [7 q6 R/ q4 y8 x$ e% R基本上行過d人都見到你 同埋試身個位對住條街咁- I& W# [! D" q' w) S
所以建議晚上8點幾果d時間去 去之前最好打電話問問先
9 Z- B  e4 s# b  p如果要電話果d 可以pm我拎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢間野我成日經過
0 F) P$ ?# i/ [- W2 a  m但佢似唔定時閂門

國泰88??????0 Q4 S& }; m6 H9 y  r  G& {" \
9 ~, [; P: `2 r5 b9 X8 a

回復 2# xcctvb 的帖子

佢開下就嫁 最早都12點先開鋪7 ~  Y4 c6 n3 z: c
同佢傾過計知道有時最遲收12點幾1點1 v, @. |2 v0 A4 Y1 Q
咁唸因為咁所以SIS你覺得會不定時

回復 3# 73A 的帖子

https://www.google.com.hk/maps/@ ... wdAm43b7vVyBnhQ!2e0
* l& O! O& s, g2 [! I- N; D9 @呢一間啊

引用:
原帖由 73A 於 2014-6-25 00:35 發表   2 u) [8 N( i$ N* K8 {# W
國泰88??????
( y* j4 U% l$ T- O( k你講果間國泰88係邊嫁?

引用:
原帖由 ching 於 2014-6-25 10:32 發表   
: o& L! W3 b+ Q; v/ ~4 ?& p: P, H) ?
) T! I; a, z3 e% x3 ^& s你講果間國泰88係邊嫁?
6 h7 p' j/ l* S3 R% G# s果間鋪就係國泰88地下

引用:
原帖由 ching 於 2014-6-25 10:30 發表   ' Q$ Z6 j( M$ L3 g
佢開下就嫁 最早都12點先開鋪
& y6 e% m1 i4 ^3 a* x1 q8 W- p同佢傾過計知道有時最遲收12點幾1點) F) V8 E" L, U5 Z* E& ]/ H9 E
咁唸因為咁所以SIS你覺得會不定時
1 z! x% D( e( K8 P( F3 u
我幾經過  I6 r* e" H$ Y- k( f6 T
佢閂埋門) F/ o7 T/ K+ P7 b  J
但裡面仲有人

sales 好唔好人架??價錢貴唔貴??PM 電話

價錢如何?

bra of this shop is very old style but the shop lady is very sincere and service is good
i love bra

佢有賣情趣內衣,當然會做我地生意啦。

大約知道邊度, 有機會去睇睇先.

sales 好唔好人架

幾好傾嫁 而且你上網見到某D款
5 k8 s/ P8 p5 ~7 W但又搵唔到既 可以叫佢幫手搵; A" M5 @1 i# D: q* n
當然唔岩價可以唔要啦
0 H% `5 g  N# a# }  b/ X# l我上次係佢度買左條wacoal既束褲都係500度

回復 12# gmomo 的帖子

我係直接講埋自用啊
7 [( V, R4 u6 k; @) k' }) K4 v: A唔係純粹話買俾女友咁

I would like to have the phone no.  Please

今日去左但無開

引用:
原帖由 lliang 於 2014-7-19 00:35 發表   
6 z% g3 K* z; @( C3 e! t今日去左但無開
4 }+ E4 k7 \) K& D) J- K5 p7 ]3 V( L. P; c+ w9 @
佢開下就嫁 雖然話12點開, b2 M7 Q! m. ^; [$ y6 T1 K
但其實唔係咁準時 所以太早去可能會白行

今日去過, 店長真係好NICE   k: D  G* y2 @- K. u  b$ ]
下次試下係佢到試底底先 ^^