嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
  `% ~7 X" m; L( _; S! X姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
2 H4 u& ^6 C  ]# m5 p5 L1 F' q6 F$ R% K7 D2 ]
我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...2 ?0 G- m4 E' V7 @$ X# H% u  \. W. t
2 k# A2 D9 |8 t$ o& G- Y( O8 v

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意
. E9 y4 B  x" E' E絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   
8 A. |% v. Q% B" qdiu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
/ T* R6 ^% M* U1 o7 q& V, v7 h' S
我個人認為, 如 ...
* P; P7 C3 U% y5 J' Q8 |! z
3 X, Q  `. V3 s1 Y6 h0 m
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
: N# F1 }9 V' t至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
0 ]" T3 t# r/ H' I. \& i云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別6 x: T* w' V2 x( k. v6 @$ ^

5 h2 W. a! I7 R# s- R[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:22 編輯 ]

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
! Y! d+ `) ~3 C8 B# i% \/ E我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
4 b6 E3 T0 l; H2 \5 u姊妹妳哋點睇呢?
+ I% {" e1 W5 r" _$ A9 R
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!
- A5 e4 n$ k3 w" D我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
- M. v, N: V2 N8 Q, t/ @4 E3 ~  V( C! H1 a: R" n9 @

: l+ H- ~( W$ h, M$ e" v5 x
9 Z, i: ?" q. E$ Z6 Q7 i' x4 t) F) x
3 z- Y+ E& G! p: t1 _/ j. c5 f

5 k& {# G# L% v& v) @  w
- g3 F' A) o- T" ]$ G. z, j
! n' U9 }5 l( `" E: l% y, ]. Z1 [0 n( a6 L: B. z% j7 A7 J
9 _6 W' `1 V9 }6 L7 k1 r

! K- _( o4 C  o
) E: e' p4 E9 Q" ?- e1 [[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:31 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   5 R& V" e) P0 l* m/ V, O
! A( G1 Q( s" ]! {8 V
9 F' K1 E0 ?5 C" h
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
' ^* w4 M: s- Z8 G3 O/ B

* [( _; i. n8 g自己玩,吾使咁靚,3 z' F7 _9 [6 ~3 b; C" w3 p
cd著,要舒服,$ O3 _: U; H! A, r. f8 H5 U
5 d3 p, y  r! d/ Y# v
當然,姊姊有GF 的,就無敵1 U" y* k' H4 ^& U
9 g5 [2 n! a  `8 M2 G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!2 p- B$ T, E; Z7 h
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
+ d. B" ^! G5 U9 q9 Y& i) I) w0 r

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   8 P1 R" N3 \' L4 s$ R
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.4 Q4 t; C5 X0 n& K* p2 R* t% n
姊妹妳哋點睇呢?
" [4 D5 A% T4 J8 f' C$ \+ r4 x
- A# _, w8 A, N2 Y4 ?' ~  |$ |
我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons