嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.# d) R( d/ [- M! `  E
姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! / b0 v* e/ a2 ?3 a/ O
. n7 s1 @* ?& Y/ _1 A0 h9 ]
我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...  r# ?. w4 U( {# R9 R0 M! [# N

) ^  g4 L+ f7 K9 m2 S1 U; h" I[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-7-23 22:09 編輯 ]

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意- A1 t$ ~' ?8 T7 M% `* }& U, r: ]
絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   
) L1 f2 x1 w2 b3 l! Tdiu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! 5 p! y' p3 B, g- A. l( r
/ S% F' j+ g, M7 Y2 b: D
我個人認為, 如 ...
, V3 B- @8 e/ B0 t. t  P& _* n4 l

# h0 H6 Q2 f/ I! Z係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
7 y1 `* Q" n* l( O" z9 w1 ]至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
0 f- I; t" y2 V; _4 g云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別* N2 a* U) Q  Y& u5 [# S' `# Z+ U

0 ~& Y) L; M1 L0 u4 U. j' `[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:22 編輯 ]

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
" q$ c% r. D) Y+ B( d我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.4 w6 p. L3 s1 S& c  p. i
姊妹妳哋點睇呢?
0 l4 F. Y2 a* ~$ N5 }% e7 {這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!! w8 _# C' q2 C- ^' W4 ]  g$ ?2 u6 O
我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
  R' b7 R8 x' W. y2 l; f5 Q' t$ x' }) u

* i& j4 H9 z' w* G
  q  t3 \# E  C0 f3 q2 R; `
+ J0 a6 |- e: O
7 V& C7 W  Z' c
' u1 a$ Q# M. g+ u
: c4 ^* P+ a# b- t7 q6 i) t
6 d8 u; U5 q; G+ E: l- i. `. I& x" Y. U0 |+ g! d: X5 h3 y

( C( V" n7 e0 Q- `. v! R1 q5 }8 c& _& ]& K3 }
4 U8 K9 T4 S* _( w+ a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   4 ~: [) T9 N  P

, s6 p3 r) P: K' p! N4 c; |/ R7 _/ f
) w' F' \9 z* b& D4 R係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
% Q) F1 j: _! P

; a7 ~# w8 ?# Z" l" d自己玩,吾使咁靚,
* k" P; B+ N& a8 M& k" k  Ecd著,要舒服,6 x- S, _) T3 X" f: a7 i' G

; h- F' f  I5 m當然,姊姊有GF 的,就無敵
. T+ p$ u+ M* Z$ j; y' |) I0 {4 Z  c  k1 D6 C$ i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!: z% ?8 e& m: o, y
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!# w$ A" ~! Y3 g6 ]6 Z

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   , @9 I4 C  f9 }
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
$ [- V) z% G! ~' K8 k1 F7 w2 l姊妹妳哋點睇呢?
7 Q' B$ y+ `) ~9 D

6 v' M0 i# S' K5 [我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons