嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲." K' f; j0 q( j! p6 m; l: I8 c
姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! 6 ^! _# f+ c- }9 [3 A) o3 o

+ N# q- X9 }* s& B" r, U我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...8 [% W; t" j7 \& M9 S

) A# p5 W- C5 I/ c. a+ }* O5 i! ?- T9 A[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-7-23 22:09 編輯 ]

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意# T2 _" U" r" R) e3 [
絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   + f! E* }3 z( x9 s: r) V
diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
9 |: P% K, ]+ x* ]0 B5 @, v7 v9 V1 K* r3 G, f- k
我個人認為, 如 ...
) S& L' b7 u6 u9 w: [7 f4 v% |! ]& P
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩 & ]6 o* X% W% E9 e: c
至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
  W! r+ l: x2 v+ d9 V云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別
* Q6 c# l4 E+ \* m; B
4 a* L" {! h) N[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:22 編輯 ]

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
* d& U0 Q6 ?4 l7 O# R, ^我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
2 d& Y+ _4 D$ K' \0 c- R3 o# l姊妹妳哋點睇呢?
9 l. M3 I6 l' Y) e4 |  k
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!! l8 x, Q8 _, Z/ `/ Z- d
我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
( V. q1 ~  u8 @1 ]
# L( U  E6 L5 Q5 ?0 K( `3 A. E. t* J  q
1 h9 W! Y  K% T. e/ B

/ q* d; `: ~9 s& U2 d6 N- Z) \* Z& j( U3 j  {) F  c4 K: p& E

|, Y' v0 b: i# S; Y
; ^! A9 I/ b4 l% W& z
0 U' `$ f3 Z+ u3 f1 s: x6 x3 s
& D) Y7 \. ^: n" ^8 C4 V# o1 J
2 c: o- b6 R; x! }/ h4 v
# v: a2 |0 F* n1 ~3 o( i, |( G. o* C7 ^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   9 C- X1 q( Z0 R  G
* O2 k5 r2 f! K2 J! D

: z& m' C/ c! |: T& `- D係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
. ~8 S6 `* A* ]* `1 u" b/ c/ k6 x7 D6 H& L5 K7 K
自己玩,吾使咁靚,
- C0 j* I0 S2 p$ Q! C8 C- xcd著,要舒服,
% S" X8 V/ p  K& _  r2 ~
6 V. h) v/ Y3 p, q. |3 t當然,姊姊有GF 的,就無敵
) T; ~  H$ S6 `9 G0 _! {  L  |- a7 j! |
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!( v  A6 U5 w8 I; v& L! V
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
1 l6 E1 O2 |/ E9 q; I2 J- }

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
" ~" C  J! V& J0 W* H我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
5 L5 I4 ^" {- K: w# G姊妹妳哋點睇呢?
. A" }; c" f7 ]! i$ n

6 W& B/ u) Z- C3 K我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons