嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
2 A. {. `6 z3 e  K3 C8 e/ e6 c0 `1 E0 x姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! 6 T9 {7 K4 c# a# S5 f' k8 p5 B
- x7 e$ J. w8 W% O( _
我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...( n* c: w- t# A: v" i9 B7 i# N
  K% I2 ?9 S' w; t3 ~% S( d

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意. p) p# q: D. y7 y. c
絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   
( I2 n- e% u9 ?- tdiu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
, o6 \/ c4 I7 c" B# Q; a6 s. H% ?- p  y3 b" Y) L
我個人認為, 如 ...
2 p8 N1 r$ c6 }2 n4 C
+ x; J, r, l* p$ }& t/ S
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
- i* W8 b: p$ h) G( b" p至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
5 R3 z3 ~/ b9 B% x; V7 d' E云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別
9 E; a( q# F) S7 u5 ?* R+ P$ l, d& I, A& B

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   ( h: U- S7 e7 a1 R# R- ~. m5 `
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.8 @/ Z1 H* \8 n' e2 S
姊妹妳哋點睇呢?
3 I0 x1 G8 M. F- o
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!
) r, }) }8 M0 r3 |: o  s2 ?我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
" Y6 @* e5 N# J" g4 @/ P
$ ~  l  R* Z9 L
, B# ]* X8 m% s: M
; W4 T' l& @4 d( f  f" n6 w
1 E9 Q2 ?7 I* G& P
4 a+ A! @" S7 e. t
7 ^( V1 h8 a  c2 i8 Y) E
5 ~" Q/ x3 F- q8 G
' f. Y; H: H: ]& Z1 F& O, S6 P+ a4 w: ?* w) O/ e

1 q2 W# Q3 v7 ], U& U1 t0 C3 D# @; [

9 s3 h: L* G. @& `* e: Z- S: g. `[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:31 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   
2 X4 Q! I) D5 I' L9 Y1 Z3 E% n7 S1 v! a

! p6 a, P. {4 P$ m" N係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
3 Y! Y7 u. w1 C0 H8 E) c
. Z2 |3 D; n/ O; z3 Q& T- i$ b4 T
自己玩,吾使咁靚,
% ^% }9 U- R1 M: @6 t+ Icd著,要舒服,3 ?7 q/ Y0 R0 o

7 L  \9 P! i# [* o7 I7 s& D5 X, X當然,姊姊有GF 的,就無敵( a) }0 C+ H% f
. R* |* P) H9 p7 l/ A
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!' V+ N: W& s& s7 ]! A0 @
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!  k, E  w% M  U. b

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   5 f- W' S3 _5 |# l  K
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
7 {; x5 t1 ~1 s3 v姊妹妳哋點睇呢?
% g+ j/ m9 p8 w
8 l+ |1 i, T& K  e- C, B+ \5 l
我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons