嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.4 J9 }; Z$ T) H/ F1 ]
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   
* A8 w/ D7 m! _' ?0 T. c5 f! S真係好, 禁就好好享受呢段時間.
9 X3 Z! p7 J3 U# w! S  e
緊系啦!
: Q# Y+ j; Z; F9 I* l$ N. I& w$ @諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   , s" R/ W! E+ D- z, x- v! C- R1 Z
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
0 a8 Z! \4 p# l( b晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
7 h1 `: y* T: `' Z+ z  t: }9 y. @3 L

1 y- Q6 _" r( w$ V/ g* T' I記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
& N- W; @; J5 |! I3 c. ?. W有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
% V3 C+ r. Y* a1 t! X# W( P, j你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   ! {: w) I: m6 r  \! N
% {! p- y1 l$ v" S
3 x6 f* _) c4 J; ~  ?
記得著底裙同內衣
3 s# b8 O; U; F0 ?9 y0 v無呀!
' k% T" Y* T- M  V) y# q而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   
) E2 H8 G6 A4 a/ s, d羨慕>___>!~ 5 y0 I: `( c  j+ d( ^( T
我都想呀-口-
# Y1 u& y! F- K' {想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
- ]# n! k$ l  {- q我之前最多都係兩三日咋,( p% }" a( c. Q; E) ]( O/ I+ ^
有十四日真係點玩都得~
7 Q3 C1 j# ]; Z
系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表     K0 H; ~6 ]& Q& Q6 v  U* m
14款不同的校服
+ z4 Z, D' g& o3 \  T+ I8 U' Y你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
' F1 b1 I) I' E: E0 r. _8 r+ R緊唔會走出走廊啦!: ]6 K3 ?( f/ c
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
& }. t% v8 e" [4 {& g. u7 d' j' N4 p
0 [6 J# T+ J+ i6 C) d+ `% g! H0 Q緊唔會走出走廊啦!
- m7 n8 }/ S  K萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
7 U+ c! p. X6 k  E
* J5 Y; ?0 e3 Y: {
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   5 b! B1 f# K' e- Z( N1 p% W  N
% _% M1 X7 A. c7 y# f/ ?) f6 ], G( b
& y$ x4 v, n; \: e9 K
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
* E' _# x! j0 p  H: f
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   $ [5 I9 a# Z) m/ W" `7 f% @
我之前最多都係兩三日咋,
% E2 }5 g2 S3 M  ^# k有十四日真係點玩都得~
: o+ f1 U' t3 f; l  W2 ^1 w, p; T( d3 }1 A. B5 T
' @! I: @/ q3 }+ z: j( b5 j
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
  k& W4 G4 P& Q
. D: [8 U" N) X& b8 N4 s
: R: O5 Q9 B. N4 j) {% M  A1 d* q" \0 F) q) r& E. Z4 b* }/ p
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
$ e' m; n" W& T3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   6 B5 t. V7 v, B/ m* ]+ f
0 t5 C: e1 e7 G8 t) l) A
無呀!
' \! e6 B& p1 Z% o而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
' L+ r. U# U; Z  v0 m; G
- f: r- u9 M) s3 _6 f# T
著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
' M; e* w% M" P7 d8 ^. j好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
% z9 n  r# d- \0 T, i無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   $ d# b4 Y% X3 N4 c  A1 X
8 J; A7 c: h3 d# g  R" L, y3 x

" O2 t5 u7 i5 U6 c. N著埋吊帶/背心底裙仲正
  N8 F* l: v; Y- b. G9 D7 ^呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處