嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.' N4 \9 Z' p4 @/ ^8 x' U
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   1 F+ u1 D& A% H8 ?* |9 M% C- o9 D. T
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
" }0 o5 t; ?1 h% N' \& d$ Z7 E
緊系啦!8 ?- W% |7 C' G6 ?: K, Z
諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   7 T: n, L6 \5 e* J7 o4 m1 k
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
2 r0 U/ N6 z& r6 L+ v2 m& r7 O  d晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
' B% M9 ]  `2 z/ H6 w" y+ s1 T1 z* w
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,5 M2 k) ]6 X7 A9 w6 ?) L6 p! F; L
有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
, p) t  I, G1 T! G& H% R* g" J) h你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
* v4 Z: N4 J% _+ X* L  b; n  O0 f! M, s+ r3 G  H5 K

7 @; Z5 S5 Q$ q記得著底裙同內衣
( ?# N5 M( x! a# [
無呀!
( S# M. A. e$ R; f( C* M而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   
! q- R& l  x5 L) }$ y$ p+ q羨慕>___>!~ 3 @) K  a" D: j2 h) T& D5 ~: f* n
我都想呀-口-
* u& w, ?+ v% T1 N6 \4 r
想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
0 ^6 x* p% h$ O( a- v+ Y我之前最多都係兩三日咋,( b6 z  T& A# ~* ^% i, Q  V9 ]
有十四日真係點玩都得~
+ j8 E' t9 P' k$ k  N- u8 q系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   , ~. f. i+ @& x: X0 B* I, i( l
14款不同的校服   Z; e7 ^2 i* Z& c, f1 m: g
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
  J, ^  Z6 l5 x6 X) A緊唔會走出走廊啦!
& C+ y+ }/ L0 U; k2 ^萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
) h- J( |; [1 F: F8 r& W2 ^5 z) K, D6 b; X
緊唔會走出走廊啦!
8 _; ?" d8 N2 Q! k$ L7 v萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
( r# M- l" w" z9 j8 U- H7 I- p# C0 H1 r* w4 p: D) Q
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   
4 n1 o+ U8 y3 _" L) Y/ D# x
$ d: V0 v: v7 [, G6 W* \: w( `) u1 f  u; N! y
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
% f2 t, O1 y0 K9 N7 Q/ P" x
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   # G4 V# T1 W' ~8 @; n( ~: K, W
我之前最多都係兩三日咋,- e, v0 m! b: ]( T
有十四日真係點玩都得~
8 \- J% {2 q- D* r3 s
+ k1 b* L# U& S  ^0 i$ V7 i
; F- L9 W3 Y2 ~' v" a4 n我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
& W. @2 [7 p0 R/ d9 X7 j* @' J0 a  ^, d/ Q# ]: f1 @9 Y- q. r

3 Q: S% G3 s2 ~" r8 u$ g7 B  e2 G
, a7 W# B* p" _" A我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
, Q4 v. m: b$ u6 F  _
3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   
/ F* Y9 t  }2 b8 H% \9 @# `; ^3 D! X5 {5 ~1 j
無呀!& E2 K4 S; ^8 [7 H: K( ~, E
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
# R: p' a+ ]' H) [  M; M% }9 l

1 W9 \. `% E, h* O5 \著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
' m7 P# o" t# f" ~  y/ C好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
9 U0 s8 b" Z6 H9 }3 K$ K& W# d! R
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   
+ F) |5 s" p3 F
) |2 E7 p5 ~# J+ m7 u  V
. e: o( `- H8 S& H) ^著埋吊帶/背心底裙仲正
8 T- |7 m0 ?# Y7 g( U
呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處