嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.  Q# @) y2 a  ?6 c7 Q& A% [
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   2 [7 T3 A% k' N1 l$ h
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
1 V7 s7 P5 S& G( V: M, s緊系啦!
: B4 h% |8 i- J$ s: l0 {3 t$ `5 e諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表     L: L, q  u8 L4 U: r) a: e
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.( _% x; s& n' ~5 c
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
0 F, J* T! H; x; t! o
+ h. o: M/ m; N& T! t7 q
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
/ e1 u& [/ S4 N7 R有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
8 q5 g# Y. R, d7 Z" n& d你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
/ H2 K$ n: u4 W# @& f* d( H6 @/ A  @
& q) ^9 B5 R, d" O: d+ v! j0 f. @
記得著底裙同內衣
# `  z0 U# i. E( p! I0 d% T
無呀!5 g% q; r4 K6 Q. z
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   " b0 f* m  M1 X: ~) U" u6 V0 P
羨慕>___>!~
+ q* }: n+ A. J  ^. k# R我都想呀-口-
$ K6 P* L9 D9 c
想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   7 z7 P( M- C- d) s* y3 r
我之前最多都係兩三日咋,) v9 z/ x+ t1 c, h# Z
有十四日真係點玩都得~
* P7 P' P; [: e# v0 X  X9 B7 _
系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
. I: F0 a% n2 R9 m0 x14款不同的校服 / t; @( Z1 i/ k0 `
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
: q) [  @/ W7 v* G+ n1 M緊唔會走出走廊啦!
7 Y; V( ^( a- @, ~+ F8 i萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
0 `8 F5 C4 ~8 V8 `( p2 `
" v2 n% a" p5 _6 C緊唔會走出走廊啦!
; L1 x: ^  I5 M萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
4 g# O5 R1 s/ |' `' {4 k' G0 x7 i- a$ ?' T* g
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   " J, f$ X4 _' @" V
9 e  C* `5 @: Y! x3 {) G
3 ^6 i3 H- h0 ?- x  q/ X4 n
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
) U% A; N5 u$ }) c- X( c" ^0 p
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
: L$ M2 O- q% e+ [) T. h8 |我之前最多都係兩三日咋,
) b# v  i% W& g0 ^5 {: A5 T/ ^5 G6 w有十四日真係點玩都得~
! m* p7 u3 j2 f
5 m, U0 v9 `1 g" @2 @7 l( c

: ]  o: `3 N$ F: F; g8 i我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表     A9 p3 U6 t% V

2 D/ e. `9 ^/ K+ _2 o" R+ `1 c+ D  d6 K% o
* H3 }' W9 v7 S* K4 b7 [  w0 _
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
) Z$ H' s9 G5 I$ a2 M% f9 C
3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表     U% E  J2 f) J7 \& z" P
7 }& E! f2 K  i! S) B: p* r* w
無呀!: k/ n, U* t+ R1 U. `$ W
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
0 K0 W! V/ F  W; N8 |2 G
. u$ w# x" o: n' n- j  @* Y著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   ) [+ p$ m6 e$ ^
好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
6 p* A3 A4 w7 U% ]. j$ C+ L& m無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   # e$ i5 q0 [& K+ U' _3 r3 L% q

; Q0 k" H1 A! `! A4 c. u* K
$ ?* K5 F7 e8 i% `8 A6 M9 N- L著埋吊帶/背心底裙仲正
+ C3 N9 s' e5 U- @# {& J; g呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處