嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.. ~& E! ]0 U  o( h# B/ S& Y! M! K
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   7 R8 y6 {" p' l) D+ x0 B# I" g
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
9 {% {: z" N" r1 K% Y2 y0 ~
緊系啦!
) X" J% P3 s. i- U: X3 Y' h, ]; s諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
5 o# i! p  v0 d2 O; |呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
# }& u7 i! }+ L% B6 n6 L# K# v晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
8 L, k- M& [2 X2 O: s! U8 u
" ^( B1 R4 m. J+ v' g0 s3 L: _( N記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
( y  f/ w2 ^+ @* v3 o. D+ k/ D4 Z有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服 7 v" i4 n3 \( \; {! ]% [
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
- S; g8 f2 j- r# Y
% L+ a: G8 s) @% K' `! B- E4 [
' c% V# Y( m/ k' t4 E記得著底裙同內衣
  _# x) ^; m& [+ ^' j
無呀!, n0 W+ Y2 n+ h& X
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   3 F% V: E( N5 y( W" o
羨慕>___>!~
* g) \, Q) i" ?& c! K1 |我都想呀-口-
$ Y  r- {% m- x+ m" p想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
3 a) H8 J7 }0 o  w7 G" q& c' }我之前最多都係兩三日咋,% `4 d9 I, O6 C+ A  k8 d7 E
有十四日真係點玩都得~
$ x* I( ]# P8 Q9 I7 T* x系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   ' z7 n$ S8 [5 c0 S& d' h; H0 J
14款不同的校服
; D# K5 X* ~1 I- @+ g6 `+ J: q5 w你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
- f9 L1 k+ n4 H! d) |. a$ i
緊唔會走出走廊啦!
% i9 q2 Q4 x  x6 S0 z. }) F1 c8 O, t+ A萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   $ S% Z2 F9 y6 K: Q' S2 w
) L4 r5 [  q4 _: V6 |! s
緊唔會走出走廊啦!8 x+ S$ g  ~& Z4 I, \
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
& u# e! E! R$ l5 x/ B# k1 s$ G+ B) h$ d% v* Q
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   
8 X9 g7 U, z5 n" O
8 [/ c7 V3 t+ {% i) s9 D) m: W. l5 \
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
* j- k7 i: H; n1 d9 d
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
) X! ]* k, W2 K, \0 i我之前最多都係兩三日咋,
" a9 e1 N2 W6 [( v3 c有十四日真係點玩都得~
  Y# d1 i+ c( W9 U, F
) N: g5 h# ~# ?2 H) Z$ `7 g/ ?+ O8 x5 W, U. a8 a+ {3 o! W9 m
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
. b  C8 ~( Y- \6 J6 x. o( l
0 C6 x% a0 @$ f
& k  u/ L# S! ?3 J% a& f8 b: S% _9 H! a' w1 T& s
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
+ j) E. U! s. k$ _* ?: n6 e: d+ B3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   , `* k  c# h; y: ~1 r. X6 }

) ^3 M. x9 ^) H; }1 g3 m無呀!% H. P8 ?. p, {7 e" x) W
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
: q+ Y! h5 w% o* M1 }9 B
& r3 d- K6 a" G& x著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
& c6 o& d$ h# r! J好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
4 |# {$ W' B1 k1 s2 ~$ Q9 r
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   
$ T  H$ _* ]+ F4 \5 w: @- C1 d4 r# d( G' o  K" c# ?8 N3 A

5 ~* P7 |: O, Z1 ^# ^1 ~著埋吊帶/背心底裙仲正
2 y1 f% |7 s5 I& l呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處