嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走./ T5 n! M6 Q7 o2 i( S' ^
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   ( L0 m/ T9 e. t2 @
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
; p: t# @3 B$ V緊系啦!
% p4 d# Q6 \; r- |諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
$ a$ M/ V* R5 ^0 M( @! a3 }呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
& d: [, g9 d: K/ v; }4 I. r" u/ z8 S晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
8 l' l4 Y/ k: U( n7 \+ E
9 u3 ^# r- ^8 |: g# x0 q
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
+ E5 \2 x$ R/ R3 @4 B0 [有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
; C& M7 L) x' A# k你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
7 u8 w( O& K6 B$ u8 l
5 J; r' R8 h! \; C" E. }! H3 y6 ^4 l+ N
記得著底裙同內衣
) z# E1 b1 U8 F9 O2 s* `0 p無呀!
! m9 }2 W2 N- u+ y) H" k而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   # _9 `9 H4 c: g& h1 V" i
羨慕>___>!~ % D# ~* Y0 T3 S, X' Q4 x7 m
我都想呀-口-
  ~/ \% t8 p( P想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
" X$ l$ k- a; {: f! K- O我之前最多都係兩三日咋,6 g1 K) t! K% M& m2 _- e4 I3 ^
有十四日真係點玩都得~
' {" g7 }3 m1 G) _: `
系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
. b( h& w8 ~2 I2 T: Q14款不同的校服 ( _3 ^) }. \3 R9 g# |, U
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
! ?( E7 y/ f1 z6 z緊唔會走出走廊啦!
) a; }7 }5 z8 a9 ~1 O& u萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   4 y  B$ k, x' a

1 Q2 i& ?4 k) @緊唔會走出走廊啦!" I: c+ ~! G. n; s
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
- P, `9 J. B- [4 {. k0 H/ ~! F. e; [- N
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   7 L% O0 p; d0 h; P1 B; P1 i! T1 A
8 y# c3 F7 C) g' z! q
8 ?3 n* s; c; E+ W) b( |0 ]
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
% C& ]: I" H6 x' q; U; c好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   ! X- K, n$ v5 b# S2 a' i3 k
我之前最多都係兩三日咋,
. i! {3 t, [" g) e有十四日真係點玩都得~
, D9 K3 n: D8 `; C$ S8 T; {+ t+ `% G7 c2 _$ _/ @$ T

. x8 H/ g4 Q- |/ ]& O) L我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   & O" n9 d# p$ F( ^% ]) s* B* T

" F- F$ j- G0 b' E. Y" H
; w, [  Z; a' C! W" Z/ Z$ ^! e# U7 {
0 S. p: q& a$ K1 R0 o0 |  }# k我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
# |# Q2 i7 Y- l% K+ F4 M3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   
5 s, K" \8 H0 ^& W2 _
" o! F# ^) d: V) Z+ D% `$ L無呀!0 {$ l/ k# a4 j8 s- ?# N
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
4 T, p* Z/ ]- O, {
. g, I8 d, q( a4 f# T& X5 j著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   4 |# w: S' q" e
好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
% w1 Z  W8 u6 Y+ X# t6 @無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   
, g. n+ s2 A3 B
9 K' M" \+ R. \6 E3 l2 g0 {$ V' _3 ?4 J7 P
著埋吊帶/背心底裙仲正
" i/ m, ~/ i6 d+ ]$ ?6 N; A, d% E呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處