嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
) ~! q0 `$ t+ D$ n' n+ [晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   * l4 m! O; W+ A5 e+ X
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
) H* ]& B! \) v0 l* p: P6 T緊系啦!5 n- k9 w% O5 A$ \
諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
- Z5 Y& ]( \7 }+ [% x6 W6 [( \呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走., D/ D; l* C4 t% l5 U% w+ m- h% T2 {
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
- d* L5 Q8 {% s' k4 ]- P8 y

; q+ B4 C$ S7 E6 O/ r) u記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
1 {& n9 \" `& W  G+ u- d8 T有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服 / m; B' g* t/ ], A& F' z( {
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   + d% a$ d8 V5 p+ M3 M

3 {  z! u, q) F2 o) V" g
6 [4 ~1 R: X- h  P7 |$ s記得著底裙同內衣
) Z6 h$ e0 r+ v0 s' d3 e
無呀!. v$ W# r' K, D* f
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   ; D/ z: H$ D6 v: ^6 a$ o0 L
羨慕>___>!~
  X; Y7 O0 u. }- W/ h( `我都想呀-口-
/ o& ^, m  o1 f$ k2 M+ Y6 L
想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
; t: w+ O# d3 i2 d' g& ?我之前最多都係兩三日咋,
. ~1 E" ?0 j8 v" T. M/ m( f有十四日真係點玩都得~
9 Q4 z$ z# o. ]* n; Q3 I, M
系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
* }; f: S  J4 e/ M$ w14款不同的校服
8 g3 h# C) P, k8 }! Q* c你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
5 r' l% ]1 M; T2 _4 B& s: i: L緊唔會走出走廊啦!5 {$ N3 |6 Z* X+ J0 w7 A; l& H
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
" n1 F! F) o0 i( `1 o
& p- q4 g. R- h8 L0 M% D緊唔會走出走廊啦!' P' B: K: A) A' e# b; y
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
) [9 M3 z; x' M2 P, H* }
- U2 _! `# p5 `/ d5 P8 g如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   
5 e, }" M. l+ \& c; ]' T' R* y$ X
- x) [/ A8 k9 J  e- o1 j: C8 D! o  T( ^' R1 x: l( P# @1 f' R) h2 q- I
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
' ~1 x' F8 V6 X/ n( C1 H
好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   , w# X$ i3 G8 i3 a3 {$ M
我之前最多都係兩三日咋,
3 Y* O5 v5 r8 m, J有十四日真係點玩都得~
. u; W. o, a: X" X$ ?9 u1 W
  d$ [8 }6 S& z; i8 ^% u* R
3 x& L: [0 N% L我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
" t% l: L# t: d
0 s* A/ E2 J, |* _2 C- Q1 Q% e+ o, {" m
5 x& R) D- z. J# p/ Z% l4 F4 R
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
0 P/ y7 ^& `/ g: ]
3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   
  r) _+ c+ c' c( p2 V" |9 a' X6 z; Z6 ?* S
無呀!/ P# V  f. G" p7 A& x# ~# f
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
( @/ E7 n3 |- K' A! ]0 g& G9 h0 D& ]3 ]
著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
; |  V! \( z7 h+ E; f8 l好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
$ T8 k4 m0 [# j
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   
7 ^! X0 J; i8 {5 ?/ P7 \2 J4 P. h6 q5 m* J, l2 Z
& o) ~, M  I/ R4 N
著埋吊帶/背心底裙仲正
4 c# I1 C4 O3 f, @0 v呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處