嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
. t6 C9 c: S9 s) D晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   
' i/ L7 r+ D! K4 E3 X1 O5 R真係好, 禁就好好享受呢段時間.
: O3 Y2 F- z0 U+ H+ E& S. X" V
緊系啦!6 r+ Z- u$ n' [+ c; ]
諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
5 g4 q% T% x2 K0 K4 n# @2 S呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.# w# N$ Q+ {& V7 }
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
; w8 }! F* a/ `* h" u4 I* \8 [$ O0 B& f6 p: |
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,1 U* m! q1 }. J4 r# h7 \
有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
6 s7 S) T" j$ R+ n1 u2 ~. `4 P你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   7 }- |6 ]% D3 Q! C

! b' B) @. y0 x' U3 w: o8 U1 l, R0 j6 ]
記得著底裙同內衣
& V( A: @8 s& P1 r. E: x無呀!
% Y3 D: i" L7 O4 z而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   
) E0 L/ r: Q  K2 Z( w羨慕>___>!~
/ A/ D- [' q7 K3 n& u* G3 \, V我都想呀-口-
8 ^7 J' D) c. P& R$ j# l# W想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   " y7 \2 G2 \  g+ {, n; v( a
我之前最多都係兩三日咋,
# n. t0 x7 d( e0 g1 f" B- }) b有十四日真係點玩都得~
: h% s" j4 q' Y; f8 B2 R
系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
3 X+ E; C$ ~" D7 o4 |; u14款不同的校服 & ]+ w3 g1 x0 K7 j9 S+ K( d
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
% g$ \$ A0 k1 a" ^9 z
緊唔會走出走廊啦!
  M, r' T( ~3 p; a& V1 ~- H萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
8 A$ A% _4 q8 f7 s6 ?' ?
# ~# d/ _% t* T6 C. i" F/ W8 x; C緊唔會走出走廊啦!1 r3 L% H; y; c2 T
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
2 P# s0 ^$ ^" s9 P9 @* l6 U! @0 ^) M6 m
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   . r0 f1 _  B4 S! G7 E
4 U$ O! X. T5 `& I2 m! `

: a2 w! l5 r) L- z% ^/ V  x( W- w) s如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
+ q2 ^1 B, d: w9 J+ y# K好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
2 m, J2 i. \5 Z& r我之前最多都係兩三日咋,1 c0 ~3 u2 m& A0 c9 P
有十四日真係點玩都得~
) A. D$ C; x& B+ N/ `  x/ H
! x9 h( B; P% i2 D' k9 G6 y3 N8 E# e7 `1 k# i
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   , h( Q# t7 O! C

9 i$ s& R/ _" R7 `  R, H# ^" d. p( f# {$ \: T2 H
7 k+ X0 z& }0 S% `& ^9 ^& ^
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
! P9 R# w0 ?) K6 X- \- \0 F3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   - k% T8 X& b& j. `

. Q( z8 e* M6 U2 {無呀!5 k; E/ ?) c: k; \$ I: d" A/ E. y
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
0 T+ E4 m" M: I) i* \0 T# P( r2 S8 o$ G' G2 a
著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   " u9 A! `: _2 S' y5 ^3 d  _
好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
5 g7 H; B6 _: K2 M! \% u; i
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   0 N, H& |- Q7 I% f# {5 ?
" Y- C7 k9 ~5 D6 e! W+ P3 W5 ?

: I; y) k: v6 c& b1 S9 Y) ]3 I5 \著埋吊帶/背心底裙仲正
6 G4 K0 k1 T' p$ V呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處