嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
  M/ x3 E" [. C( Z  V9 H6 J" t8 V正呀我都想⋯⋯⋯⋯
4 m( d: }$ t' ?- t5 r5 t+ O% p
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   
  G' e- a8 M" G1 x* N/ q- H2 I; G9 u' W# R  _9 R/ }
呢D無呀
, c9 F6 K% e: j2 s6 t, f' n0 F$ S" C2 x/ [! L
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難# @1 E+ f+ `6 O5 u0 K
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
' T" e4 K! N: c0 D1 Q記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
5 L1 {! L; R, P2 Z- a7 M7 f
1 I( U" j3 j' N2 s* y
; [5 `2 r7 V# X記得著底裙同內衣
. ]" t' a$ y' u. h/ f& \
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   9 D& u0 j5 }9 D: F% l# A7 ~
/ n  D$ e0 ^# z4 g; r4 r4 D( c
" |4 b. U$ [  |: I, x) M我覺得真空唔太好玩
6 H% T2 t' i& D9 U+ j反而著埋底裙內衣. G. l2 w' K0 \9 U5 o# O, M
好似學生大熱天時仲要番學8 Q+ Q, j- b3 y  p
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
# q  K  t5 I$ V* q% a透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   2 S! U! C$ H- d( X% {$ W4 I
7 j# p' C) y9 k9 H2 V
' C9 m- s! u+ S; w
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
& B7 `# B/ L& Y
2 {! o) h8 ]. L  y我覺得真空唔太好玩
5 P8 [! t5 e" z" `& r反而著埋底裙內衣/ ^) I. s7 U8 d: ~' x0 ]
好似學生大熱天時仲要番學
3 o; y2 x) `) E+ l0 A3 P$ i成身濕晒校服濕濕地有啲透視" @7 H, a& B1 r, l2 s9 B1 @* h
透bra帶吊帶最正
. _* H7 T0 G) I+ F5 n
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
9 R5 g# |$ `# l咁開心haha
$ l, k+ F7 e& _. p$ {9 m# R: i2 N

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   ! a7 C' K6 u( M$ |6 [; f

' e; B3 J9 V$ v, V/ @1 X+ n有無濕晒咁勁呀!
# Y/ T5 C; r& [& e
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
+ W) h& j5 u. B5 J你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
+ n9 t: N; T: L6 q我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   " i, k1 x. x( k" `
% H' `, Y# Q0 q( t
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
: |$ S+ U4 h+ w0 j0 L) [9 E9 b4 ^
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel