嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   ' S7 W' q  w- }3 x0 P1 H7 ]0 e/ t
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
" L4 O7 K& J0 }% P" _6 M+ L0 [
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   8 N- m0 k- j$ h6 C- M% K) T
0 v8 {) g( ?" C1 E2 q3 K% ?
呢D無呀
6 U; W) j+ ~! q; P3 O
1 b6 ?% ?. u! K3 l- E" u7 J! T# A我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
" o2 D" {2 Q3 s3 v" w; x( b, M依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
- A8 E! N4 T. g& T+ s* U記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
4 K1 G. M/ d7 t3 p  N6 r& o2 L4 G' t  b# F1 [6 S
9 Y$ N+ M3 D7 [* Y0 k
記得著底裙同內衣
% J2 X8 S3 `' }: r& Y2 M& |4 G/ c9 l
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   ! C1 M1 B. T0 a8 p  T

. {9 @' F! S+ g7 L. j依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
3 O0 x- I3 v* g9 b2 w0 s我覺得真空唔太好玩' a5 \8 P  P$ P% l5 {# f) F
反而著埋底裙內衣/ K, f( I: Q* D2 i; k+ \3 J
好似學生大熱天時仲要番學5 i' I* v. E0 D2 ~/ t0 q- @
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
" O4 n* c5 g, z5 E. y/ d透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
' x+ S7 a+ w  s; e" I9 z4 q/ p/ a
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
0 a7 }& K* V, }( h& @* O9 K# Y2 ]我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
4 v8 l4 C; K; _8 z  h& w* Q+ C( [& z4 z5 @8 k
我覺得真空唔太好玩
. h4 {* H! a" z- n; F; ~反而著埋底裙內衣# t# m5 z- N5 ]3 W: v% A+ i
好似學生大熱天時仲要番學1 U; U7 w% q, i
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
1 C7 @4 Y+ m4 ]! `透bra帶吊帶最正
4 e& _5 l/ {8 N3 N( S
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   ) F6 e6 U+ U" t
咁開心haha
9 |' [! f  j0 a% f% t5 }1 w

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
% r0 h. h4 X& l7 G8 @( |* U+ F8 M! t) u( |0 A3 T% ?
有無濕晒咁勁呀!
- s$ `* E( w3 O三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   ( f5 r$ i) H) b3 m
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
/ D. {& z! N! X7 P" S我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   : D* W( W: }& u! q* Y

- O" E( g7 T. L. R4 ~三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
4 t: Z; C5 W3 k' |
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel