嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
6 e0 D% _9 s0 {* [/ P正呀我都想⋯⋯⋯⋯
, v/ F/ ]; P0 ^7 \: h  n  U+ w4 U1 E想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   
$ r: e% B/ W4 u3 l. Z6 @! q
- S% N2 D* _8 D) x; c3 n2 @3 c呢D無呀
! U5 j' h8 i/ e8 c$ w+ g# m2 _* X' V( U6 l: R% ^
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難9 I0 G; j: q$ w, M* |2 G9 }* v* I
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
! {: L8 G- B8 s7 y' a0 _記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
5 V3 g+ R' G: w/ {8 k4 O9 {2 |3 C4 D& O  q. P
- F- I$ Z1 P/ t5 \% Y8 u* e
記得著底裙同內衣
& H, C% Z0 _; n. V依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   3 d0 k5 g4 U) r

0 r& m! U  j7 q依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
0 f, \3 l. z% n, X# j' ^5 `我覺得真空唔太好玩
4 R+ D$ x2 o: l+ A# Y* q+ w反而著埋底裙內衣" q8 e6 O6 Z! @  ~
好似學生大熱天時仲要番學
/ L: Z7 w; p' T' {9 O成身濕晒校服濕濕地有啲透視4 R% A* H; g, F1 ^3 o
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   6 i9 Z: G$ h$ s; T

( r( C5 |: n# @依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
/ m! v" `5 {& U6 k3 u我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
3 |) H" q9 Z! F0 K; c* K
4 }8 |1 u0 Q% a6 D# i, y我覺得真空唔太好玩
1 n. M, \9 o3 u$ G反而著埋底裙內衣
7 {. |: Q4 u' _8 b' @, O& s: P( X( n好似學生大熱天時仲要番學
3 M& I) ~+ r* G' m  G; F3 |成身濕晒校服濕濕地有啲透視
- p" P6 N5 r4 C" q7 T透bra帶吊帶最正
$ D$ ]- D2 a9 g. w& a8 U1 P4 ^有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   , ~/ P/ q6 v6 {9 m1 r; _
咁開心haha
: n# v; D- H  T! D; I

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
9 S- F- v' E. Y  Z2 `5 Q9 r, Q9 U
有無濕晒咁勁呀!
( L+ ]8 Z" ^6 c; f) O/ z5 n( _, F9 \三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   $ Y; _3 `. ~6 D; ?7 B$ {
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
9 e4 Z6 ^: E' @& M/ A) p7 ~! S我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   
$ `  H& `8 a7 N: q; L" K) y, ~1 k
0 n* i/ D8 n/ T/ w0 y三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
2 g0 j( e5 W/ [: ^應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel