嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
2 I1 ~7 {) D5 D- q0 l9 [正呀我都想⋯⋯⋯⋯
" W) {* o3 p4 A/ K3 ?! G% l* H9 {想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   
8 G( C# H- V3 l& ?+ G* m; o- j- F' H
呢D無呀
5 N& A3 q7 S, T; e5 W3 B/ W7 a( C1 D/ Q8 `$ a1 Y( {
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難: ?: {0 j6 [( x0 W
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
; E* @1 v  ?" I& i  D6 h/ h0 ^記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
$ [# Q. Q3 ~# y! R. ^8 J
; F  }. z/ |; W& k; C
) Z! y0 `4 v# R" U2 X- |記得著底裙同內衣
: v9 g# p. C  @6 c" t
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   2 e+ u1 Z& [7 o5 E4 i2 M

7 e% b* a& g8 z) x) m# S1 f依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
- \* J7 c( `9 u$ ^  n+ t! u/ z我覺得真空唔太好玩' m# L, p! h/ k2 ^9 S; ^
反而著埋底裙內衣
7 }1 A% m0 b( H' X好似學生大熱天時仲要番學. s/ N9 [0 l! Y2 S% p5 p4 }; x
成身濕晒校服濕濕地有啲透視( H) ~4 ^, I# U, K, ?
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   $ @/ F8 \# P# v+ P, S- B( P$ b: L
( @/ O0 H2 t6 Q
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
/ x3 F* H, I( W/ }$ S
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   & `. E' N3 p; y6 @
1 g; j( r) g! Z
我覺得真空唔太好玩1 d, g& a/ V+ f
反而著埋底裙內衣; F4 _) v4 P1 G- h: n) v
好似學生大熱天時仲要番學
- ~2 i; m4 V+ w5 E) v' U成身濕晒校服濕濕地有啲透視4 z; U9 W. W% v6 K
透bra帶吊帶最正
& f* c& A7 Q; P8 y9 d
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
* [4 H' y$ ]6 R; T咁開心haha
! L+ O& D+ g3 r7 N3 s* {; d

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   : m+ c7 m; \* n( G

, l+ C8 i% Q( C6 x. i6 k1 V有無濕晒咁勁呀!
$ Y5 R/ g1 b) [; C, @三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
: R! H5 J% j2 v你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
( m* }- w2 r% a7 I1 [' Q  A
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   + w/ n; f3 I" [8 u( y% k
5 i% j5 O9 C$ a% W8 L
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
; T/ B1 }$ C7 I' `
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel