嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   * X6 x8 \: t1 C$ V
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
8 s. h6 @) f/ c6 i2 F8 S想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   4 Q0 l: G3 r. }

1 K! r) W1 P& k8 Z$ M! @8 ?呢D無呀
% ?5 P& a! N) g4 t; G2 l) j8 a1 o) O' M7 N: ^) X# o# g
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難$ E# T/ ]+ k) M# e  c2 j
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
2 R  |0 o( ]7 k& s& m1 C7 @記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
" [' d: q& Z& h
" ~% [( ]) d& c# W' l
+ Z0 L+ G9 i# [/ I; Y' b# v記得著底裙同內衣
) q4 D( x) y1 O& W2 X3 @% N依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
3 J4 d2 W3 Y# H% F+ D& J
: D. x; a( \  u6 e依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
, u( T% H3 f+ \0 A/ Q9 d2 i! K# t9 E
我覺得真空唔太好玩
: r- H1 l) \1 g# O. R! L反而著埋底裙內衣
, B. a9 W% y1 j; N/ X好似學生大熱天時仲要番學8 a$ v2 P4 a; o( p
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
* L6 n6 S4 [; j' }透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   1 T. P2 r- N& v
8 ~& L/ P# d' p& l! p0 W
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
( I$ v- R+ ?) F/ ]6 D$ d我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
- N0 s+ c6 _9 N" v) `" K1 K( ?# E7 D% J& a
我覺得真空唔太好玩8 @# p+ R9 T; }) \1 d
反而著埋底裙內衣
" q  \5 a3 u$ g' n% ], g- x好似學生大熱天時仲要番學* m( h* z% `  B( G7 R
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
& J& }5 h1 m5 G+ d+ t透bra帶吊帶最正
6 _5 j# \- k' @9 H0 Y2 C0 D, y/ q
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   8 P) r' c) p3 L/ M* I) e
咁開心haha
2 b7 o2 ~' E; p

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
  f, {: ?& [3 m' }, D' ^0 U4 i4 ]9 t( X. ^! ~; a$ _
有無濕晒咁勁呀!
) M  U% B2 J& N& r0 r6 t4 V: y三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表     W; ^; i( F' }* F' E  D8 `9 b" \( t
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
7 l1 a) x& q6 p4 m' K我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   & H0 m4 ?: g* \* w8 Q$ E

1 n( X* W6 Z) t! g三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
, n/ |7 x( C: r/ b) Q& v$ R6 {應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel