嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
- v1 ]7 l1 E$ W: p, F  }4 ]正呀我都想⋯⋯⋯⋯
2 {/ q. R7 ?/ P1 ?
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   3 g4 r+ A' A$ V! |- _/ [! d
4 u2 j& x) i+ s
呢D無呀
. f" }$ U# {- y9 O' ]+ T
) C9 m' M7 O/ R( j我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
; {7 v. D" ^! D5 f4 E; x& y依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
' X) @/ x; u* ^記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
' ]7 }! o6 C; p
; e- H' V7 ^* k4 u9 s; {0 d  u3 J9 l! y
記得著底裙同內衣
4 S- L& f/ x5 w1 R( Y依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   $ s3 u- z  ]( T7 T) g+ s

0 s: x& v. ^4 m! ^) |/ _8 O依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
( B1 v9 C9 ^$ `# ^# o7 E3 R9 L
我覺得真空唔太好玩$ m  k  G! i8 H0 l# u
反而著埋底裙內衣
( F( n6 D: @4 h, W1 U9 ]9 [好似學生大熱天時仲要番學' E# L! K, \% j7 ^3 l. `; }" J
成身濕晒校服濕濕地有啲透視) P1 o- \9 Z1 ~- @+ M2 B3 B1 F
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
4 T2 ]9 [+ I& {" f" n
( Y- k0 v/ B' ^: |' s; G依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
; e8 @# @3 \' A" {" i1 h
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
2 }6 H( C. [) }; f9 y8 V
+ e: B/ r7 A. D# T; j3 A我覺得真空唔太好玩: a3 }9 W2 T' Z3 e+ O
反而著埋底裙內衣
/ s- O+ G' P, \5 v好似學生大熱天時仲要番學
2 T) o. [  c$ i  y* N& P) L/ q成身濕晒校服濕濕地有啲透視
3 n2 n& I+ i( Y  X% y) k- g透bra帶吊帶最正
$ p2 L5 j% F( s: X. H9 ?
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
; f- E/ P2 B$ L/ s8 O- @9 x咁開心haha
! `: b' A' A) p% l* M0 A5 ]# p

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
+ I, i( i0 g2 @4 T3 d# T7 J9 r# I* y$ A+ S* B2 [6 U  S5 H  H0 X
有無濕晒咁勁呀!
5 K$ x, _, O# R1 E: e1 H
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
, d* E- Y7 K8 N) Q# l+ H你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
2 [2 Q% R( p! T% W/ L' s
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   5 x5 o3 E7 P$ d' }, v
  u' j: k5 |! d; E  M3 X$ o
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
4 A7 g6 p3 u8 x4 G* _應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel