嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   8 a; H- G. b9 l# T) c1 \! K1 |1 o4 i
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
$ ~/ V' ]8 P( u$ T7 g/ d6 i8 w& t
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   4 R1 B1 T7 r8 ^' c' N$ a

9 a* j2 V5 g. \8 Y呢D無呀
) w& ?" v. }* C1 H! n

- m  M" |, j3 i3 D* U0 f" [: Y% w我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
5 x+ v6 y1 j0 d' F, ~. i$ f  V依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
! I2 [5 M/ W/ j3 ]/ @$ u% K記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
# f1 P, o! N/ S* E* g
/ g6 U- }; @7 M* {, M8 B
3 T7 {: o# P$ h0 p6 L1 d- ?. r記得著底裙同內衣
# A, \2 a& g* w* v, {0 x依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
, g& J+ @, R4 Q
, N+ K  u( A/ P3 n7 P依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
. D( c# c# H5 V" J. N" x
我覺得真空唔太好玩3 l$ {7 Q/ d. S
反而著埋底裙內衣1 L1 @7 E: e( U- t# k
好似學生大熱天時仲要番學
: Y9 e  ~  _8 ^# Q成身濕晒校服濕濕地有啲透視
4 t' k; M5 [# k  z) e* ~8 T# q: m透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   : w, U% _4 W' z* W
/ B8 O8 B3 P9 ~: V- U3 C
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
/ @/ O  n2 `) Q4 s6 k7 a
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
+ u6 A4 @9 B% `# [* H# a2 F3 A/ D9 g4 I0 b
我覺得真空唔太好玩# k5 M4 Q, O; N' }$ X8 v- r9 p1 A
反而著埋底裙內衣
7 O: G: ^+ O. o  N" I$ l好似學生大熱天時仲要番學  L% ]/ W4 W, @: j3 I/ ~( K6 O
成身濕晒校服濕濕地有啲透視9 c  ~8 }8 ~* Z) ^3 M. K3 q& Q
透bra帶吊帶最正
) w% y( A1 b" N( Z& K5 ~有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
2 Y- ~% m) y" t/ I/ b6 T# W咁開心haha
+ J3 W( i' a& @" i$ X( s; u- f

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
5 y: f7 l0 g4 z4 @
6 d" X. i# ~( A: c有無濕晒咁勁呀!
3 k! U, _& J' Z三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   % s: J9 g% ^9 ]7 x! E" U3 u/ T/ Y  {# v& v
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
; r2 g; c2 F) c0 R. V+ f( o我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   # D9 g# ~& u0 r
4 M5 d( Z" L6 }2 T
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
/ v0 t6 S/ j2 b7 C- U
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel