嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
* `7 p; y1 D$ n4 _8 k* o正呀我都想⋯⋯⋯⋯
* k* w3 C% C; ?8 |' v
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   . k& ]) m5 c: `/ o
; @8 U3 U  T4 g% r: F  _1 G
呢D無呀
4 }$ g: o( w: h: k  _
3 C6 d4 I, D+ v( k# i/ M我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
" ~" u! @4 \' g1 h; `: @$ |依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦 ! H# O5 N, E& t
記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   + s) p( O) y- |1 }0 r/ v# a8 W, _5 a

7 ]5 b$ ~0 C/ u; i
' d, n2 n! f" X( p( y/ C記得著底裙同內衣
8 n; g  D4 q0 e' I+ L: @
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
5 B( y/ _1 B6 {
# }& w. e$ B& {* J依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
" R/ t8 \+ f$ U" {; l. h
我覺得真空唔太好玩
5 d  c+ J4 r( H' D/ B, ]$ _5 r反而著埋底裙內衣  A6 K2 |6 W. r* S
好似學生大熱天時仲要番學
) w$ J& b4 _+ }& u( P2 D成身濕晒校服濕濕地有啲透視
- Y3 F+ P3 ^  X) q5 e8 j8 O3 ?+ {透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
+ V; j' C3 j" m/ L) \! z! g3 {) h! M+ C2 ~* R7 s7 O
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
7 _8 z' d& q& @) Q0 |% N
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   " }( d" o* a5 [% G/ z1 N

1 P" A9 n- }# c9 o2 {( v% F1 m我覺得真空唔太好玩
) s0 h- q. ?! p+ w, e反而著埋底裙內衣
, Y( I) }* a' l& y* U好似學生大熱天時仲要番學
; E1 c& D' a; h5 S* K( P; j成身濕晒校服濕濕地有啲透視! n. j3 S$ o, Q& W9 l+ g$ Q5 `
透bra帶吊帶最正
  }( X# f& S3 ?8 Q& S1 B! `& ?
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表     F1 Y  y' C1 u5 s- \
咁開心haha
0 S# x6 p. K2 r2 T0 |

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   $ X( X) V* j$ d+ O- B& d
( a! R. |0 T) I4 |, F/ ^- l
有無濕晒咁勁呀!
/ n( V' V; P9 J三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
8 k2 U3 D$ G0 N" X2 L1 c7 q你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
" `6 q- L$ I' N  g' i$ }% x
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   
: c0 y. N& L! g1 k5 w- S, v
) _# U% a* b: g三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
2 }7 B3 M6 M" L! X; I  K! O應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel