嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
9 r3 Z7 r- ^3 z( J9 H+ O9 C8 D麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享+ E6 L  B# o' j+ q  ~6 |
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
2 F) s) S2 e7 K如果搵到同埋價錢唔係太貴
! V1 g2 L9 ^% e$ ]麻煩關照我一聲喎
$ p) u2 _9 v' |% R0 s) n
; \4 R+ m  N  C6 n
一定一定,有好野必互相交流.. 
8 t! |6 R$ Y  S7 g
" h& [0 u9 S( F9 W$ o6 M% K+ w$ t0 I下邊呢位真係當泳衣用:
6 \$ [' h% ^7 J% e1 e+ ^& g. _http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 $ z2 a% ^1 i. p9 R
邊到有得買先
, w% i, j' J! n/ @# F$ \% J- t& f! F6 T8 v$ i. S% A7 n
yahoo auction 有人賣緊..
" E8 b- k0 \- t0 q, j! v不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 + e  T% h0 |5 G6 ~* y% h

# z8 A( B' `4 [/ w8 [9 @
# d1 ?" u$ p4 L& H一定一定,有好野必互相交流..  5 v8 f$ f7 F: n4 E1 e* Y* W

' F8 l0 F- E, X" K% u下邊呢位真係當泳衣用:  U9 _# ~) B+ m6 A: P- I" i' g
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
/ E  B- f) ?4 g) A' ~" Y! d' j; w: p

3 m* M3 z! g" l( Q4 X/ T3 e: Y( n' p9 X呢位外籍人任真係掂呀
( n* z8 z7 b/ J# J8 s& W  R佢著果件應該唔係膠衣  {) M5 I# k8 U+ `8 a% O
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
2 m) T: z  Z' d: s9 p9 qhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U( b) o- [/ Z2 d: M
# N$ F! i; p( w9 W( I
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
. Q) E& V- b$ J! w2 J: Vhttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
) N( H! h1 H5 Z. Q$ T  J/ N* |, g: a喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
; x0 i. x; c$ s  r) ?1 H著埋出街果段最正呀 5 ^- e, C6 r$ N. m" v# ]
喺香港會唔會比差人拉架
- ?1 n9 w: w; Z$ ^, C
! y7 S% L8 }5 l, [7 G$ [& R  d' p哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
& M0 n! f/ x, @有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架; x: o* ~' |5 r+ I" y! J: b
睇唔到野好無助咕喎
7 u' V7 B+ \7 n8 S) y9 R
我直頭會返唔到上床...1 ]7 Y+ V6 a3 Q
一定撞死都似2 U7 Z6 D0 y5 u. x! A+ r" v. h/ u
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
8 Q, e& h% ^: H# |9 u( [我諗住如果頭套可以分開既話  A  [2 ~, n" P( z) U  E; a
天冷可以著埋出街,正呀
  T3 l( d, d9 C4 {1 j咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
7 |/ B7 s; w5 q$ c7 v" {* w% n. l& f) h( m% l$ i, r. A
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
1 `$ I2 b: z0 @5 d  Y/ w) E# [& G- V: E* O
咁可以响重要位置開窿啫..( K8 v" _  r) o' A+ s

5 E1 W* `" O5 F1 m/ a
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 7 p2 \3 H2 l! E7 {1 K
我諗住如果頭套可以分開既話  Q. d( [: k% x
天冷可以著埋出街,正呀
% b9 x+ U/ {1 S: c/ `: B1 B4 ]
& w* i( J' ]0 k7 s4 O諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
, p$ y: M- i4 p. i8 y, E2 r# g/ K& B! F
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
  X  F2 X& ?6 E2 K8 q膠既留番冬天著..
- t: M+ E# F0 m1 W. S
  `& k  Z8 }$ x5 P$ R諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
4 x9 J; h8 b2 \8 E; U% d/ R) ^有神秘又有方便, 幾好   
' T$ e2 l* }  d
2 I; Q, m2 v: `" n/ w. m哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
0 u. L1 \( r" qhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 : X( H" Z7 t. `+ y& w
! i0 v  l9 Y4 o- g# ]8 J- }% d# {
5 f3 y  R& |! E/ W9 v

2 K7 c- v& R6 K
5 G" j( B, ?1 j4 a/ T; o* G* Q/ l; I2 D3 U, G3 `
0 L! N7 J4 N/ r& Y
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  $ t0 @/ S$ D5 y9 n  Q- b

9 M2 L9 _- a* J, w( j5 x; v% B& h) I& B: o3 G5 R! ]2 F
5 [3 d& x3 H5 `0 H
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
, d  b  c9 i1 V( u+ F[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ( D7 x; D% H0 L3 s* b6 W/ S* d
; o3 i: U2 Y; f& ]- t% f

: l* A* t% c6 F$ o; W1 S5 Q2 w1 i  o6 B  D4 c

* K9 F7 m! Z3 ~. H) c& ?: p. w
/ ~; B! Q2 S) q( t! G9 _
# t  c, R. x4 Z* a% u0 D諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
: x+ L' }* F/ P5 O. E2 @3 r/ {7 @- |& U9 r

/ D2 O8 k! `. ^4 N: N; a0 Z0 m& `7 e1 v9 |2 x$ W  c2 g3 U; O; }
天冷好多時 ...
( D5 d- z) _* Z
香港地,我真係凍極都未用過手套..   u, c- P: T9 L( w$ _, v& d1 H
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
5 j/ u3 C/ K/ e6 D' x上面一凍起黎都幾係野. @2 t  P: m$ y% f- ?0 I
所以呢件緊身衣真係大派用場
3 C4 }, `  a' ^1 e  d4 K4 P  ?3 i不過下面點樣開窿
9 n& G4 h) \* g6 [4 \1 E. R真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. : p+ _* p/ \$ R: H- I" z7 b5 k& F

/ @  ^4 u0 A3 W+ ^2 E開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
2 a3 U9 `% C0 N# a' r6 U$ G0 k8 p; X/ J8 g1 _  v
再唔係分開上下身囉..
4 s9 A  p! x* P2 W1 K
. {( w  J" m4 q; p0 x# n( `: |" T[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎
$ B* h5 u% @$ n" p3 m2 ^4 j8 h, [% X諗落都係步姐果件方便好多呀
1 {+ g2 y0 ^- q4 T0 p) d7 h) C% s由前面拉到去後面4 F) E" T: S7 [( @% V7 G
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 1 B) v- p' Y& h7 J! `

/ t$ o" W! p( `- f' N; M5 {4 S
; N. D$ l6 M' O  L; O% `7 _0 K咁可以响重要位置開窿啫..; E: Z) y, [8 l) t
( ^0 U) t6 b' ~& X- @$ g; H' d  `

4 \) N* Z/ z$ b5 `3 a& t4 z
( X) {3 a3 E4 ~諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
' P; t0 i2 |% a
4 P6 t' [) ^, W$ }5 W
+ Y; W# O/ B3 Y; o" i- F6 ?; m
9 a0 [) {5 I/ }% u哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:% C$ H' T" U4 L& M5 L  Q
http://www.youtube.com/watch ...
2 I# `( O8 [) Y9 @- k/ G開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
0 |* A5 ?! t! ]9 Y  ~0 I
. D: U2 e. I0 N1 Ghttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M$ D6 z6 }6 a- X$ n8 ^8 m5 d" |: P
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg. V( ]1 {/ z' L" r/ X  T
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs/ b* Q3 i& n+ K( B  x" }
http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o