嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴3 y* |% ], Z' \4 {- d) @( z; X5 \
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
7 x. t5 _& j) Q" W# v小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
4 c) A, k  M& @8 j/ J3 F如果搵到同埋價錢唔係太貴" M0 N4 Y6 ~! a% v
麻煩關照我一聲喎
; n. ?6 M9 Q6 {, U7 r$ ?# Q
/ Y  M  }( e/ L' n# u) {* B一定一定,有好野必互相交流..  5 T6 B% l6 |% ?. I% C9 h

2 e4 o9 S) p" M8 a$ ]/ [2 P下邊呢位真係當泳衣用:* z& e; q+ g5 y; ?( ^
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 ! c+ y  ]. j0 @1 X1 C
邊到有得買先
2 u! ^$ Z6 d  r% O# i& W9 W2 d- G; j* W, `; i% m9 P* s- ~* I
yahoo auction 有人賣緊..
8 j. ^5 l3 q1 ~) J不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 4 c8 u8 ]- [4 M! `

% x( E0 Q% ^7 u9 `3 f, q( S' _- n- }1 M0 H% ~& {# Q, q) @8 ~
一定一定,有好野必互相交流..  0 v3 Q( w8 L2 |6 R: ^/ }$ C* m
9 c2 o! Q- h/ t. F" ]+ C
下邊呢位真係當泳衣用:
( z9 b! y$ a! ~' g  _4 I8 G& ihttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
2 c( @! K2 F2 p  Q
: _4 J$ A# ~# V. G
% x# c$ L* W6 Q, [* t呢位外籍人任真係掂呀
+ x+ t$ U7 l- Q佢著果件應該唔係膠衣5 c: n0 p" s6 Z6 n, _6 W
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:% j! Q( f$ W6 U  m. Y
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
6 ?" e+ `: C2 @8 j, S: ]
+ u" Q% I) \8 h% |) `  q+ x呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):3 ?2 x" p1 @$ r3 w$ \& Q" d* d
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
* Z$ Y1 w  P3 r. Q# i# g喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 : A' Z3 ?0 H' l5 [. }5 d! F
著埋出街果段最正呀
- _; n( ~0 u& Y2 T$ \$ z& v喺香港會唔會比差人拉架
/ ~/ U* j6 |6 p1 [' J9 w2 c  U4 s4 b
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 1 K' Q# u% e- n# z5 @
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
$ }! A- B) p, o) u睇唔到野好無助咕喎
; N' L9 B+ u, T' q我直頭會返唔到上床...
% W" i1 f$ R( X" |! T- X6 x( ^; Q一定撞死都似
' X  }* H0 Z$ @5 k咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 + P6 i# q: m0 C( T
我諗住如果頭套可以分開既話
. D# u4 @/ R4 X1 v* U: [天冷可以著埋出街,正呀
) W  K  E/ _+ y2 x' v+ y6 c
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
4 N( j! H9 h4 x0 a8 w. d  ^6 j9 F
5 y- p7 Y* {* ]/ _; q% q咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
3 ~6 l) `9 D7 v
! p& w, Q  }. Z咁可以响重要位置開窿啫..
9 k! p4 a( O, ~. ~$ c( Z5 b$ J1 _: g! g/ W/ }* \
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
" K7 w" z9 R% d* C  \5 {7 \我諗住如果頭套可以分開既話
' h% c8 [/ I- i$ _. F  Q' k4 b3 {9 Y天冷可以著埋出街,正呀
* F8 L) d0 x# x! Z

5 S! J4 \6 k: q( A, j諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  % Y- x" Q. B7 |8 p" X+ `; w, o0 F

$ K3 _( F" ~; M  m3 Q7 A: F
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
8 O0 d& q" n' U( N/ `/ J6 e膠既留番冬天著..
& |. L% v  q/ ?& o6 i' I' y& _  R
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
! q, q3 a/ U) U. ^$ _" P! h# x( F& D有神秘又有方便, 幾好   
6 f( T1 i4 a9 o
& Q7 s7 {7 u! J哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
2 S! ]: a( }3 E9 F# Fhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表   s+ D  F) H5 H! G

2 O6 {2 _- c* I. a% S9 [" O. b, [3 ^$ d& p
, [6 C. C' y  I: U4 s
4 H/ B" D2 c% s

; w2 ~1 i4 X  m0 \0 `" ^
4 r/ J) `* f/ V; d2 p# _諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
- c  I( t% x1 _3 E/ T5 B
. b& T( y( U' Z( e" N+ \  o: k- I; A, r7 p  _( m! o

# T, o0 |& U* g" {# `4 U天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
2 ?1 B, P& M! A5 L[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ( b; s% n  v+ u, C3 p
% g% J8 C; n# M6 p5 Q. w0 R- x4 S

! G4 I; n( j. }, q: S4 m; v0 E& M4 f# v
" n0 i! P8 t( c; M0 e
& Y( J0 X% u* x6 _( G" a# k; v0 _% n; M  v
/ Q) R2 a. M' n7 ]' A/ v
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
! ~/ Y5 s* @  x' V0 _9 ~
' [' A% I+ O1 k! s* J5 l, y9 u* f; X6 o  C! ~1 x; l0 f

/ J6 `  A  q6 N5 F% r: G' {) l天冷好多時 ...
4 ~# m" I' V' M3 `
香港地,我真係凍極都未用過手套.. / H' Z) R% ~. s5 R" `+ u9 s& }
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日8 f# z2 L/ u8 W7 ^5 E$ R
上面一凍起黎都幾係野
3 D- h/ X2 f7 ^2 p所以呢件緊身衣真係大派用場
" o, O% c+ k( }/ s% f) H6 R不過下面點樣開窿9 X% F' Y! `* {" T; a+ A7 ^1 g
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
* W6 V6 |1 `7 B+ R( Y
& ?$ t/ w1 e+ G0 Z5 s! T! R, s0 I開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..2 M; g* k9 M* H. s7 H$ m/ w

( h1 N- E% ^2 s再唔係分開上下身囉..; E& l3 d5 o9 P  p7 N: W3 b
8 C1 j  n" S* R9 f

分開左上下身感覺應該差好多喎 # k4 n4 o* y( t4 ~" @; z7 g9 Y
諗落都係步姐果件方便好多呀
: ^9 }8 G- ?' z9 J# u9 o% R由前面拉到去後面7 n& r) M% E- F  H2 m" M
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
5 Z2 V6 m) P* a; _3 A" f8 e' I) f/ [* t! X

( D/ r2 }9 \7 z' V4 e. q; R% {咁可以响重要位置開窿啫..5 d" x' b0 b: W8 p' M: H; @" D

+ c1 v' t, e9 E' e% |3 y  f, \( n- G3 ]

2 A& B# F  m' m7 }諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
3 A  R$ ?+ A6 G0 I1 v/ J% l0 ~6 B) [9 P/ r/ n& d, I6 h
9 r. ~, {1 H+ E' v
( C3 X+ c4 u/ W6 Z4 W
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:- D' e: V% L+ U+ {; d( ]- \
http://www.youtube.com/watch ...
9 `' v8 V+ T7 h! R
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
2 n9 O9 r+ {4 @2 X9 z6 s5 G+ I8 ?  s( }2 m
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
9 i8 S1 A. X- v0 G5 l- jhttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
6 b% s( b1 c9 F1 }% ]% thttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
* \& b! S' b/ shttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o