嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴% p* _/ O3 U1 a; ^. d
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享% u# S$ C5 {4 h; {+ f- ^8 r
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 / u3 h: i$ a& v/ k2 U0 V. o
如果搵到同埋價錢唔係太貴
5 B3 m! D+ ?9 {* p2 \8 ?麻煩關照我一聲喎
! x' |; n- p& ^5 D' V5 A
) R/ v# ~7 l: {
一定一定,有好野必互相交流.. 
, Z7 Y& H8 z( x# \; l( I& W1 f1 ]
; \* O( {. m: n5 _( d5 a. N9 R下邊呢位真係當泳衣用:3 x; \+ g3 H# h& z# }$ |7 I
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
7 E4 A, H$ B- a, v6 Q5 a邊到有得買先
  f, F: Z* y+ y' ^$ |
  P5 |) s9 i% Y  k: Uyahoo auction 有人賣緊..( C0 W0 p$ h  L' V' v* J
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
! U# b8 D( H6 o3 r1 ^
3 u* g4 G; C+ f0 F3 q8 g2 O; A7 H
6 [: R, |; K7 |. d一定一定,有好野必互相交流.. 
+ f% k# g6 p2 m# @
1 O5 K! N" G, Y( r/ H# b下邊呢位真係當泳衣用:; J) R+ S, ]: c6 S& _
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
1 i$ k* k# P/ u5 j! P- p; O( Z# o' f

, [0 ]3 r. N+ m$ C0 a6 g: W6 E. O呢位外籍人任真係掂呀 * L. \* N" @6 E/ r) @
佢著果件應該唔係膠衣
. w3 b- a+ T; f8 ~0 O2 S濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
, \4 m. D) |- x: A1 hhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
3 @4 Z) h) i% m5 [* Y8 d3 @8 s0 @4 O2 d" r& r. k( Z
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
1 }& I6 m0 T6 s1 v# p& E& Hhttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
, d& K2 ~2 @' N) H! ?喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 # R: o8 K  d* J, I. k$ l
著埋出街果段最正呀
6 k& n/ d/ Q5 j4 H喺香港會唔會比差人拉架
3 M1 |) ]" E" X, x$ ~+ @) R
, c' M2 Q4 n8 d$ L; w2 c% e) c哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
- {' j; `6 N* e! W有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架2 |! X. I4 C& k, \# N* }% I; D
睇唔到野好無助咕喎
) @8 M! y8 P- _3 f4 \
我直頭會返唔到上床...( V$ E& i+ |2 ^% {1 \( m& y
一定撞死都似/ w( @7 X5 ~  }/ a
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
3 h- |* t8 J; r我諗住如果頭套可以分開既話
2 L+ {6 R+ S, q5 ^* n天冷可以著埋出街,正呀
% C/ p' \( t) @$ G3 r! t; O, }7 p+ X咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
( a  a8 G" H: Z+ l6 M- M2 P
% G- ^3 I1 Q: b6 _咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
8 u5 U! B+ {7 g' H, G

8 C' R9 z  {7 b咁可以响重要位置開窿啫..
0 Q- @+ M1 q/ S" ?( ^; i7 [; A. ]4 v) t6 P' V$ A+ b, T4 G
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 2 W; c  f- d+ b4 _$ W6 c
我諗住如果頭套可以分開既話
' P$ A/ U  @* i天冷可以著埋出街,正呀
& E. b1 N: ?1 C3 r* h" n2 P8 H; M) m# U( \9 p
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..    |8 A  k: V& ?9 k2 g
6 R9 D2 `9 Q7 w9 c$ T
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
, K1 r) _4 g% ?( z  D膠既留番冬天著..
# f$ y! o" o$ u7 g$ s1 p8 e" X7 W5 @) T3 Z. i7 a
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   . m9 u6 z5 }: m) c
有神秘又有方便, 幾好   
" \% P; l2 O' R' _* q  j; Q9 f
6 Y6 T' ]0 p. s. @" Z
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:/ p( Q/ m+ ^9 `, C/ Z
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
* Y8 O  j; X7 f2 n* j8 ~; S7 F' ~2 I6 N- ]- p6 S8 A

$ i( B; A; _  D/ Z6 ]7 d
! G# w3 @6 S- n7 e/ F: c- ^1 g* [7 L) I  N, I, V- S( |
* T7 n, O3 T/ B+ t! H

6 p0 E# g( c/ n" x& N. D諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  / ]7 V/ Q, S3 Y( \# M8 \

6 D8 u( K. d# g- }1 D8 E% j9 U
+ \/ A# N* h  u( ?( ?) G
$ P3 S+ y; S) m) `8 u8 m天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
. Z" s- g3 ~0 t) I9 @8 ~[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
% x) W9 x2 N; s6 A4 U  q5 j1 k
1 @' L9 s) U/ S8 N
: {- \/ a; b# p- l/ h% u. ?0 L) w& [% X
. ^0 v2 I6 }4 R8 ?
& Y; t* W: k2 w2 q( b/ m* F' p

$ g6 n4 |4 B! H8 D3 o諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
) E! b$ [+ }8 `: M3 K$ l# D5 n0 e5 |4 W- g5 D

$ u/ P0 U4 y. A+ U
$ `$ L! X* S! P天冷好多時 ...
! @) l' x. l: F$ O/ O香港地,我真係凍極都未用過手套.. ' `3 P7 ?6 {, R, f# g
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日: N% n9 o' e# c! x$ t
上面一凍起黎都幾係野3 N. f" b# g4 H
所以呢件緊身衣真係大派用場
, b0 ^9 U+ e$ D' J! n不過下面點樣開窿
# p3 ^  A$ ?! t真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. 2 U' B; R1 R0 J! l

! J& d4 b) m4 c! H6 |/ {開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
: k; `  B$ o8 ^9 Q: @: t9 ~7 c2 f+ y
再唔係分開上下身囉..$ [  a" `( l$ s' T' H0 X) @% B

3 f. T2 |1 k0 S: F- L+ q' Z- e[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 * B* ^3 e: c1 e4 {3 l& h: s
諗落都係步姐果件方便好多呀
  \0 O4 u) S/ F; i$ Q3 b4 Y由前面拉到去後面2 b* {- I" G% r- }3 g2 ?
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ' B" w- ^0 y4 V4 s% c* E" b
6 s& M4 @3 g, {8 _1 w6 s
. I3 v. N$ X( U; B
咁可以响重要位置開窿啫..
0 U0 s6 u' n" x7 o& l4 _
6 X! o7 V4 b0 A2 a9 z$ B8 l
/ @0 ?8 E! c- g: F9 r# V4 ~' v  e; L9 L! {5 @1 n6 c
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
$ `/ d8 e  q5 }- I
: v7 M4 d4 h9 N; y. A- `! F. `2 }: ?+ ^+ e% p

: K& A/ H" z8 C3 P2 y0 G8 W, ~哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:0 x6 h' ~7 b1 y! j2 _1 k
http://www.youtube.com/watch ...
' Y6 L0 c& W6 Y# q7 `3 f
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
* R" H' d: p1 R+ X8 J" @* n* _% g1 x' d& x# k
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
( j1 }* _8 j4 A4 a- f5 m" r: F) bhttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
5 S/ g& {6 x/ n/ m% g) Ihttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
. |# f9 D$ Z3 V3 C) Ehttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o