嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
7 W& n9 G' P; D( l) H麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享4 X( g9 ?0 b5 @% J9 v% \
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 1 J0 |3 ]2 b- @% n9 ^
如果搵到同埋價錢唔係太貴0 C3 c/ t* N5 R" r0 o$ X
麻煩關照我一聲喎
. n3 N# N  D# o0 c% N2 ?$ ~; _- q' f$ \
/ j$ }5 x; b' H# E* T0 r2 x一定一定,有好野必互相交流..  , T/ M- a& F% t6 I0 K* {/ |
% H+ K9 ^5 @: K8 j+ Y: Y! ^
下邊呢位真係當泳衣用:
( L+ m. ~) f' |http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 & s7 H1 s. L& j
邊到有得買先
4 r$ Y( C, ~" }- w1 M  R* I7 ]
  @: i. I4 e( z/ X% `3 fyahoo auction 有人賣緊..
( k3 C" D! S1 `* E* N不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 ( o9 @" h$ K4 r) |

; h9 A6 u/ V, j5 i0 Z8 D* W) N9 H2 K/ |7 `
一定一定,有好野必互相交流.. 
4 b* b5 o: W, _. H" ]2 p
, e' L: Y- A, x" O. }) p3 v下邊呢位真係當泳衣用:
& I. M. O/ q+ x7 `; thttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
6 u: F" T" g9 G3 s
# R# e' D. O! @9 N$ e/ T+ u* t

6 h* w4 h. Y' T% O0 |呢位外籍人任真係掂呀
' y& G  B( u% v9 |# _佢著果件應該唔係膠衣
' a- b2 I/ y: z8 n2 S濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
7 ^( c0 v3 L0 D; C/ Ohttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U- T$ w; L% E, t1 t7 z: h# n) K: F& {

9 }" [1 q# F9 z4 y; r呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):9 S9 c+ }: R5 d+ r
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 6 U' r; h% G2 w6 h, g! @5 U: Z; j7 {0 `( n
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 0 S+ p: J" ^! A$ g
著埋出街果段最正呀 # [& T; }9 \) f" }$ L5 F) x% y3 c& [
喺香港會唔會比差人拉架
5 x- w) L$ `2 d  N/ w& K/ h1 ^$ }) M/ n# E' E) }3 x: k
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
. X; \' O4 `+ s( V% T* |# r% S有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架% y" O# t" M1 ]/ s5 m
睇唔到野好無助咕喎
0 k- D# u5 M1 _# n- i我直頭會返唔到上床...
$ |1 J) H; u' h8 e一定撞死都似* I8 o1 e( e' S% ^' k8 b( _
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
2 z$ ?. g6 Y1 X' H# f我諗住如果頭套可以分開既話/ g6 ?) _( N7 v
天冷可以著埋出街,正呀
5 [( \8 f. K" U, N6 J3 E  x; M) x
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
/ \; N2 s1 n' W  D+ r/ }" x
  k4 X8 ~* X9 G. J7 C: {咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
6 {, ?! U8 T) A/ O" g  d
, U/ i1 z) W, g- P咁可以响重要位置開窿啫..
- ~3 g7 h4 M2 x& w7 L' q0 _9 V1 {  M# \' \. W# L6 x, F
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
4 W& w& H4 u- F8 V5 a我諗住如果頭套可以分開既話
+ @% j! W- Q. _- ?天冷可以著埋出街,正呀
5 s" ~' h' p( M3 D
) `" P; s. Y/ `" z7 z諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  * K. X1 J4 ^5 v& }9 r% F
, Y. X  u- ]( v) B! a
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 ) P* d( r& z2 |" R+ b' c) T, S
膠既留番冬天著..% ]6 m: A7 b# t+ N

- R1 }: b: Y9 H1 l/ c' f諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
% z* ~1 y: \3 `1 {有神秘又有方便, 幾好   
' s, q* K% x, S5 v; k. ~
- H/ A. m( a' t哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
2 B( a4 k( f# whttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 , V% k+ _* I& j7 F
+ _: X; D' }8 g, a1 E- o
% \! K) K& P/ _1 `( l

4 U, y( ?: v' N* [$ G$ `% p1 U" @5 l6 l6 g

/ N3 m5 `6 g) A1 |6 e( Z$ ]/ y3 U7 p: b  q& A1 q3 N
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
% X/ X$ Q; k4 O6 Z" W5 u1 Z7 d% @$ K6 I1 v1 }. j3 _( K5 V

9 V( y2 r* a+ @& Z8 X' D3 v* u! t# A3 L, H, n2 [
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
3 l; y0 S6 y  f$ K5 Q[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 + x  K: Q; B. }
1 |; m. [; x3 B8 R6 ]; f

5 `3 s4 l' C, W8 a5 S% E. H
8 j; _% T4 j2 S
; V3 ^- p' O  V4 H: b( u$ e' G* y; S, G7 Q

" e6 \) T) L# j  ?6 \' c: J7 d  M諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  " q1 c$ Z8 G- L2 {# [

$ k! X9 R% h! v9 N# U' c: {- m0 G9 s  Y( y

: D% A% v- F! O天冷好多時 ...
: {3 |4 `) r( X3 W& R7 P4 D  G香港地,我真係凍極都未用過手套.. 1 [8 \8 \; r# U- L2 w
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日' c4 g& `& h; G: W; x. _4 m  w% _( d4 q
上面一凍起黎都幾係野
: D3 H: P+ E# @4 f0 w  f& y所以呢件緊身衣真係大派用場9 K$ ^0 U, z2 V7 _
不過下面點樣開窿& o, C+ k* _/ u9 o
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. # R& t3 ~. o& u: j; T( J! i) _
) u: |) V2 x; o% t' B4 b8 x
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦../ g" G/ \( _3 [$ _$ m
4 x+ R' J& [( X0 K4 y; u: E
再唔係分開上下身囉..
' D* c+ y. X$ G* W/ p& k' n5 Y) d5 i

分開左上下身感覺應該差好多喎 ) T+ Y0 Q& N( ], z4 o! B, D
諗落都係步姐果件方便好多呀
9 r) ]0 q9 |$ }由前面拉到去後面* G9 z* v0 A1 R; s* F6 F
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
# N, g( \6 A, q; n! o; l0 C5 d8 l# m6 ~% m+ t

, ?" K8 [* G2 G. r5 B: N咁可以响重要位置開窿啫..
+ X+ H# A$ R8 O6 l$ {# N6 V
% p, H+ y0 t; F# X- n, R# g. y3 ^; M- n: ]
$ g! \/ D8 h, `( e3 u5 {8 `- o* R
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  & v. h0 v' d* _4 b% O
  d) \) t2 a6 b$ P

: W4 q; }; L' o) Q" R0 ~3 z
  ^. ]% D* ]8 d' e9 P" m% C哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:( h' o/ z2 v& e8 N' r0 r
http://www.youtube.com/watch ...
6 y/ ^4 ^/ u1 _% i2 h; z3 n
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:! p3 I- I! _" Z5 \
2 P; K5 s# l- ?) _- I- Q, N
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M7 N3 m: `# F" Q- ~, y% C
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
. T, C3 Z9 I0 K) j0 G+ H7 Khttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
# z4 u+ J/ _7 c/ f9 Thttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o