嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴3 }' P" r; ~3 y5 [
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
9 t" V2 W) I5 L/ \) G6 \% _: U小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 . ?: y. f4 M. C) ~+ M) N! V
如果搵到同埋價錢唔係太貴
9 V) K7 @. @7 z5 k! M( g麻煩關照我一聲喎
( V/ }$ i1 B2 U( a0 k, c# B8 ?/ d. q: k2 |
一定一定,有好野必互相交流.. 
) |: j0 k2 u3 b1 R& p' a
5 f% l* N+ O, ]下邊呢位真係當泳衣用:
* S( C) c: A# ^: i% X# Jhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
* ]4 Z. \0 Y3 I+ v邊到有得買先
  }2 |+ x  K: u' l& h

' |4 W5 o, f) n8 Q" Gyahoo auction 有人賣緊.., w4 _& g: r' s. l5 `$ B
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
' J8 @& y. \# p8 A, j1 l0 F. z# c; g/ ]# E% e. Y- c) ?7 z, M  @" [9 k
) G" S- w7 z. U. ?/ s& ^
一定一定,有好野必互相交流..  # r- J" I/ B; i( _
+ f$ y. {- `/ s$ M! O
下邊呢位真係當泳衣用:# B; ]! D/ K$ X' Y9 O0 c! k
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
1 r5 d" l* s: X. B

% I8 b4 a" c  P# _$ |5 k5 j6 O- x3 s1 k% n2 W, u
呢位外籍人任真係掂呀
  w0 N+ C4 |: n, q佢著果件應該唔係膠衣4 o5 Y) y, A) J) l* \. R/ A
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
1 t6 B" S% \: w8 yhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U8 U* ?2 b* u1 v! j

+ y- W6 d( D& j) q- [% a) K8 v+ M8 L  X. T呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):% R, J4 ]' R" Q7 d9 _
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 ' |! y$ [; m" Y- f* }: g9 X. Q  h
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 8 v. C) t+ P# [) [1 L( ^
著埋出街果段最正呀 9 {% E+ T6 e, P/ b2 g3 n
喺香港會唔會比差人拉架
* P5 u% c/ N# I2 ^( c+ P( I# C+ Z- Z+ G6 O) @, Q; U
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
0 I1 T' [( b. n: R$ o" c9 n5 n% E) ?有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
9 Q& T3 q0 y0 l& `# f5 l) H睇唔到野好無助咕喎
' i# w$ r8 G" P( u) \! R
我直頭會返唔到上床...
+ V% x. d8 o% S- O4 G4 K! Y一定撞死都似+ O% N1 u" D# x, E8 U& D4 P
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
& i4 V- z+ y* k9 d我諗住如果頭套可以分開既話
+ J4 _4 z1 e, L) A, G天冷可以著埋出街,正呀
9 J$ s% M. o: }/ x% x4 m) B
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 ) Y7 R! @7 W9 y/ w
' B: f8 Y" Z4 G9 {( W: U  H4 m
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
% j' D! l$ a/ p3 Q! L% j* V! P

( [- L; S. }( b8 O) l咁可以响重要位置開窿啫..
, R$ q' ~% y8 N9 E. F
* \9 k7 i1 N3 p4 L8 E/ X/ @  \
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
* d6 a6 ~* u/ `! x1 i) h! z1 ^  e8 n我諗住如果頭套可以分開既話
# W2 Y" _7 a) k+ C0 M) V天冷可以著埋出街,正呀
- Y; W2 O) Y: Q; U5 p* a3 I% Q. u% [( @# B2 a
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  " f" M6 b  O5 a; n
8 t% h- x% y/ M0 `: P
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 1 V" s/ z5 I" F- p  z4 g2 ~. ?
膠既留番冬天著..- d% ]# D6 G! L2 q* S
- |  i$ {  J7 K; J/ n' k
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
2 q/ h. T: r, F7 \有神秘又有方便, 幾好   
% ]1 c  G" A* x4 I) A7 u  R  [$ R! d. j. U) |
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:3 }7 r4 G' ?3 i4 ~2 N
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 0 s+ D+ w$ c0 }& j: G

8 o, Q  u' Y& f4 j: C
2 E  a4 ^% k  @" h; B
& B! y1 |* y1 ^$ ?8 n% K
/ Y% }2 x3 e+ O8 P! {) X2 n( I: y9 ~4 m( _# \7 m7 Z/ ?
8 ?; {+ h, p  ~$ v3 k9 G
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
: c9 v0 O3 n# [/ [8 d4 A
; z- @) L$ K5 `5 c; z4 q4 L4 a7 D0 O% j4 [9 |' y

( D# L, m; Z: H7 n( W天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表 " `/ E* ?' ~- X
[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 $ [  K. N$ l; p) c# S4 ~
" b# s0 p# O4 W; _: d* G5 w
: f8 V7 z; T8 e3 n, \& a' g
" x# `7 G: r* J2 g- b
7 |% i- S6 N( I, P

0 _$ a' ~2 D- d8 K. N
, g. o' i" [! g" X# Y& ^5 q2 L5 u諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
! o# {! w! F/ k- W9 u
- W2 E% k% ?9 c/ T1 L3 I/ ]" I2 m, k+ Q2 D& v& k( D( H

; S: F& z- Y" N4 Y/ N天冷好多時 ...
% v: X. E- o4 D香港地,我真係凍極都未用過手套..
" }2 p* o4 f3 c: w* @# X7 _  _..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
! b. I' G& W5 D* C  F2 g6 m上面一凍起黎都幾係野
6 m. ^! V$ p8 U+ W所以呢件緊身衣真係大派用場
* X/ K* O( H! k/ q* a" H0 g: j. N% N不過下面點樣開窿
2 w9 U& m" L7 p8 a- u真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. ' @0 x0 C, x, }- V6 X

/ D3 Z6 i5 ]& I- y開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..9 w4 K5 e$ X7 |$ U

5 q; l- K6 A/ |3 L- z& h3 ~2 U/ v再唔係分開上下身囉..
) d' _, G7 o* W* |) w  C. h2 l# C7 x/ s7 H

分開左上下身感覺應該差好多喎 - \1 V$ j" X7 D+ y; W1 t& \  d
諗落都係步姐果件方便好多呀
- ]4 ?- s1 c. x由前面拉到去後面$ j" @# p* z7 R( w" |2 B  p6 T
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
9 O5 d0 n4 F0 d) j6 I" i. W+ Y4 i8 x
9 _7 t, X+ S* o# ?$ j3 I$ T, Q, l
1 `* M8 H0 J2 W. \* d( b咁可以响重要位置開窿啫..# l: c3 n$ S6 I8 D) ~8 |
: p% M: R8 E0 W+ s

- s# ^$ v6 X+ R9 f! X% Y* h5 X9 {6 D& u, k0 d" r2 v7 R! Z' O
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
# p" b$ ]3 N- l( q; M* ]1 ?  ~9 ^$ V6 t
! c6 |1 b3 A+ [: Y7 w
. a4 S: s% e6 n# b9 y3 z
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:9 `  W1 \; d: R  E/ o! a
http://www.youtube.com/watch ...
4 J" |2 x1 t( R2 O/ d5 t
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
# G$ Z  m; X1 S! F
3 S9 o+ S2 j: Q, D! k/ t: |http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M5 d2 Z' `- F! I! q
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg4 p! I8 t! h4 D, Y! m2 l, V/ n, ~' Y
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs4 h$ k( J( m% T% b
http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o