嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴. X) }: X, U- j' S8 O1 Y% F
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
5 s7 h8 X) U: P7 X7 `5 V小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
' @1 M# E8 W7 Z如果搵到同埋價錢唔係太貴0 f# x# s+ P3 |& W3 H2 e& w
麻煩關照我一聲喎
" |# o" ^3 O) k# x' M+ m& K5 y4 W. ]- W. ^4 l# t
一定一定,有好野必互相交流..  ! X0 @7 Z; t" w8 k3 c/ O

& }* ?, X2 a5 K* {下邊呢位真係當泳衣用:  i, n1 d3 ]: u. j+ E7 ^: a6 }
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
, L& V1 K4 r: O+ s, F8 u7 v! Z邊到有得買先
0 z7 B9 l/ |3 A  q  x9 j' D

, ?/ R5 u! \; M. Y% Uyahoo auction 有人賣緊..
. {* ~1 z' ?$ O不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 ! [3 Z! q" h8 L

! Q& p+ N" k0 f) E' F, S( d5 H$ ]9 q; z3 B
一定一定,有好野必互相交流.. 
1 ?# i1 t% D4 k7 H$ Q7 T1 Q
( ~1 S' t/ U. U4 ?9 W下邊呢位真係當泳衣用:0 r+ Q( ~; s. O) |: D) P, x% D! G7 u
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
- M% O& h/ m5 S2 O/ @

% ?  x4 A6 R1 q0 Z6 Y9 E( l' I
4 F. P4 E5 E7 G+ h呢位外籍人任真係掂呀 2 X& b; S2 ^7 T: s3 `2 t' [  Y
佢著果件應該唔係膠衣0 y. F/ f) [; W4 [- T
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:$ k" C" N& `/ ]
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
% g9 M4 H% D6 ^+ F+ N- g$ \, J5 U( U6 ^" v+ ~+ s
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
9 p0 C$ t+ ~! i$ s' jhttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
# ]: Y; [5 S9 Q1 \( w+ a喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
" E7 z5 Y$ o" @! Y: [/ d8 w& X7 F著埋出街果段最正呀
& ~, R0 g% ~8 j, G' n, [喺香港會唔會比差人拉架
5 H+ _+ l/ h5 [( {* E) l9 p& ]

* \) V' ?6 M- r5 h哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
5 N0 J$ |) w* g! k6 i/ N7 s有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架1 g( K: m% T9 U
睇唔到野好無助咕喎
! Q" e+ }8 x  W我直頭會返唔到上床...
' g9 I4 t1 n1 ]$ ]# N6 S- c+ \# S一定撞死都似
% c( h! y1 G2 b: z8 C咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
1 q0 r$ f! ~8 N! `1 \% ], r* g4 x我諗住如果頭套可以分開既話+ o& v7 n) {3 T! n* e
天冷可以著埋出街,正呀
! l% L, B+ {) v) O9 j: |咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
" P0 {& u& z) R8 o, x9 X
, ~$ @6 k/ Y8 E咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
5 @, @8 v5 w2 S
# W9 r; m9 r* D# X咁可以响重要位置開窿啫..4 R( ^. j; i  z0 X
& r0 v6 K" \  t1 ]& J0 O
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 5 |$ I/ M8 e; G( S4 V
我諗住如果頭套可以分開既話8 K  ~' }& k* P
天冷可以著埋出街,正呀
  f$ U  T" h, b* s0 `. I& i
& H# j! i3 K- f2 w6 s2 d$ W3 A& j
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  , ^8 S: p) W$ C9 `/ N5 V8 a
4 i8 `7 W6 c% L. E- K
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 & M' L1 j1 \; `6 ?, O9 ]+ K! m
膠既留番冬天著..! I  p7 e) [. S: N5 r. R1 V; q9 E
& ?" `7 c# Y4 D- ^& {! H
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   8 A5 A/ I- M' H4 x1 j
有神秘又有方便, 幾好   
& J+ I5 I7 s! y9 p& _" o4 y- C
8 _+ f0 p! T" Z, P0 y哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
' E' J) f6 b5 u. F% C0 b" Ohttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 9 I, V" m. Y5 g
* Z5 g% I0 O' x1 ]  U

B% N! I2 g: t! \* L3 [6 Z* Q9 ^" v5 S! B% n: L
9 w. F2 |. H7 F; m% F
) Q  L9 F! Q) n5 T

! W2 p/ L9 J; u. b諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ; L% S7 N6 V* V& z4 e
  q% v9 N7 w: @4 A. U

4 u2 U! A! C/ I8 u7 }0 M- h5 k1 N* \; v0 Y/ b% _
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
- X2 {' k' e% j4 n3 ^2 o/ O4 w. n/ {. e) g[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
/ \3 o4 W9 T' P, B# i0 t8 o) F7 E$ ~
3 [2 i1 z" y5 h, n

. j: Y. g6 ~1 Z  Q' i0 k0 A( p1 f5 Q9 ]/ L/ u
. z3 j2 s- y" R5 D

5 K( u0 u6 h* Z1 g% u, U諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  9 a1 |  ~, q* T; W  F, q% X' g

2 }- K. ^: ?5 P! a. a6 A: y
' f# P2 v. m5 A+ Y! ~5 A
* Q! Q9 m) Y* x5 `天冷好多時 ...
; E$ N/ I! M) i" v: J$ U% Y" m
香港地,我真係凍極都未用過手套.. , b; j4 `5 s8 \0 q) X
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日. C' B8 {8 g0 L# J  G$ C- X* \
上面一凍起黎都幾係野+ y0 h0 Y/ m1 X+ g, f
所以呢件緊身衣真係大派用場( o' [& g# t8 O* k
不過下面點樣開窿) N+ l; [* F5 ?3 K: l) z
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
: j+ C9 F6 O; q2 R0 y  ]( j( C" ?% H+ W  k
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..) ]. [( }8 F3 z& j5 L: r
$ p/ ^- c, x8 d# X' h# e0 |
再唔係分開上下身囉..
. l; r1 U( V" i& x" Y9 u3 [; X0 }) A9 @9 j5 Q

分開左上下身感覺應該差好多喎 ' z) I2 B- T7 I4 F3 U4 |/ \
諗落都係步姐果件方便好多呀$ Q8 e9 G9 Z' m8 w2 b
由前面拉到去後面+ H" i9 h6 F1 U/ S( D. G5 N6 S4 a
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
! F4 m# z/ R& v6 @+ c, v" D1 c# ?" b3 ~% M: i

* t. o% _/ G. Y: n, Z6 l2 l咁可以响重要位置開窿啫..
' I3 B. ]0 C% m- R
: f2 p1 x' s( d3 H' ~
' v; d+ f! I( u% \6 B# |  K* _- S0 U9 ]( x- K
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  : g' z. g9 ~0 s+ b
# H1 Y& I9 F1 F+ p! p
/ f+ E* f$ |: u/ t3 a
. a4 e: i3 N* ^0 s- ?
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
4 b& v) l* y1 uhttp://www.youtube.com/watch ...
2 D2 M. y+ g$ _
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
1 P4 K& X. Y, e! D+ M, d$ X+ @" t& G3 Y4 K! G
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M$ r* A: x" C" n( E
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
6 t4 T  K( l4 H4 khttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
$ O) m4 y5 u3 m' n9 Nhttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o