嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。7 a4 w: l4 q2 k8 S7 v* T3 g. Q( L

$ {2 D% o$ z& `: }想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。6 y9 r; b/ o$ P# J
# l4 L" D) `$ t# U% V
另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。
$ L: Q# L$ z4 o6 z/ s5 c6 H8 y! q+ S
WECHAT: newmath
$ ~) J$ @  D4 m; j5 z1 W6 d1 Z) i0 E% A. p5 [0 J& L% L* R
facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher
# }0 s6 H" ?' u- u, a  W) [$ o8 {7 P  T* a( }6 u5 n
line: teacher0730
+ S, E( i5 X% S* M5 l# Q: {. X/ h9 }( e2 j2 a( s/ f. g6 T
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表     Q: d- h$ T$ q0 A0 P) t  y
唔玩sm得唔得?
# g% B  N+ a2 F! N9 ^) j
: k& v1 D' B; x0 ?, O0 G- a

2 U( P% N! }8 e4 m; G$ F, ^# G7 `6 D6 o, C
當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes/ ]+ r: M" V6 @" V; l
[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?
$ R' R8 H% l, k/ f" [而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴! e$ y8 g% }; b! Y$ T$ q8 g$ R' S
wechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   
# g% P- S& k4 P( E老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
% F# A( P) }/ O

9 @- t- u( X9 J) B3 S不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   . d( h' B: _/ g7 n  z# Y
我叫agnes
9 V& Q& ]( U7 I, @1 e' @[email protected]
% X4 X9 C$ [, K6 Q( K5 o! t
! [! ^3 V6 L' _5 S你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   2 ]0 t4 i5 s; H' G
你以前點調教那三名[真]女奴?
. I/ l0 E7 F. b- K5 n7 X+ A而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
  E2 F& g9 n  {$ C$ ]5 w' F4 O5 I4 F/ |# A( P$ H& V; b
我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
. S5 n2 n5 C+ }/ F) u
9 B7 x0 c) q' z9 d我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   & e( b3 h& F6 Q/ O7 V
等主人加女奴+ y; C: K) H% X" Q" s9 }% P
wechat : mlmm6969
+ G7 j8 l9 r6 g$ h* b* \  a) l5 o, O, l+ z
已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   * Q! f3 z8 G8 q" a( P. J2 y
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
0 l" k7 A+ N) C  D- O  ~/ g
: @; y6 q; ^/ a) k- ~, t+ u! D+ u

0 T& Y4 r% }6 A5 f3 E, z8 XS 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.8 M# L- W. Z/ Y/ u' _" M0 }

; h2 {+ Q: @. m  p; x$ A有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生
* u! d8 ?$ k; }! u
( Q( T5 C  F  x" A/ u# p[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。